Utrecht: Senior Marketeer

Kun jij uit klantbehoeften denken en handelen en heb je actuele en meerjarige kennis van en ervaring met propositie marketing? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze interim functie!

Wat ga je doen?

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de marketingstrategie en doorvertaling naar de 4 waardeproposities. Je denkt hierbij vanuit data (klant/markt) en vertaalt dit door naar een converterende marketingfunnel voor onze producten, diensten en communicatiekanalen. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten houvast ervaren. Je werkt samen in een dynamisch, fris marketingteam (10fte) met collega’s die iedere dag het verschil willen maken. Deze rol is ter tijdelijke versterking van het team. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de implementatie van de marketingstrategie in dienstverlening en organisatie (bijv. propositie-ontwikkeling, way-of-working marketing ontwikkelen, contentmarketing). Doorvertaling communicatiemiddelen naar touch points richting de markt in de marketing funnel, maar ook intern en naar andere stakeholders. Bij alles wat je doet denk je na over de toegevoegde waarde voor de klant en vraag je jezelf af of het efficiënt en doelgericht is.

Wat neem jij mee?

  • HBO marketing/marketingcommunicatie
  • Minimaal 5 jaar ervaring met propositie marketing, proposities, fact based werken en conversie optimalisatie
  • Aantoonbare ervaring in het ontwikkelen en implementeren van proposities en daarvoor draagvlak creëren binnen de organisatie
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met werken bij grote, complexe klantgedreven organisaties
  • Aantoonbare ervaring met het werken met reclame -en mediabureaus
  • Aantoonbare ervaring met stakeholdermanagement

Heb je daarnaast ook nog ervaring met Agile werken, ervaring binnen de overheid en ervaring met het delen van jouw marketing kennis met de klantreis teams? Dan zou dat helemaal top zijn.

Deze fulltime rol voor 40 uur per week start per 18 maart en is voor 3 maanden, met optie tot verlenging van 3 maanden. Er kan hybride worden gewerkt. Invulling kan op basis van detachering of freelance. Het maximum uurtarief bij freelance bedraagt €72,50 incl. reis -en onkosten en exclusief BTW.

Zoeken wij jou? Stuur dan voor 1 maart a.s. jouw CV en motivatie naar marielle@gewoonhenk.nl

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden