Groningen: Contentmanager

Heb jij vernieuwende ideeën over communicatie en vooral op gebied van social media? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

Wat ga je doen?

Je bent een enthousiaste en resultaatgerichte contentmanager en hebt vernieuwende ideeën over communicatie in het algemeen en de inzet van social media in het bijzonder. Een specifieke opdracht voor het najaar is de ontwikkeling en doorvoering van een nieuwe beeldstrategie. Je stuurt het contentteam aan, beheer je de contentkalender. En net zo makkelijk als je het werk coördineert, pak je ook zelf de pen op om content te maken. Je wordt onderdeel van het Communicatieteam en trekt in het werk vaak samen op met collega’s van andere teams en met externe bureaus.

Wat neem je mee?

  • Afgeronde relevante HBO opleiding
  • Aantoonbare ervaring als contentmanager
  • Aantoonbare ervaring met content op Social Media
  • Aantoonbare ervaring met Google analytics, SEO en SEA

Wie ben jij?

Je kan goed plannen en organiseren, kan helder en pakkend schrijven, bent een aanjager die collega’s goed kan enthousiasmeren en je kan goed het overzicht bewaren wanneer de opdrachten en klussen door elkaar heen lopen.

Ben jij die vernieuwende en ervaren Contentmanager die vanaf 3 oktober voor 32-36 uur per week beschikbaar is voor de komende 4,5 maand? Reageer dan voor 14 september 2022 middels onderstaand formulier of stuur even een e-mail naar marielle@gewoonhenk.nl

De vacature kan worden ingevuld op basis van freelance/zzp of detachering en kent geen optie tot verlenging

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.
Click or drag a file to this area to upload.
Voeg je CV of portfolio toe
close

Ik stuur je geen spam! Je gegevens worden niet gedeeld met derde en je kan je op elk moment uitschrijven.