Utrecht: Contentspecialist website en social media

Heb jij doorgewinterde ervaring als contentspecialist websites en social media, je HBO diploma Communicatie, minimaal 1 jaar ervaring binnen een overheidsorganisatie en ook nog ervaring met Coosto? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen? 

Jij gaat aan de slag met advies over en het plaatsen van content voor de website en social media. Je verzorgt de eindredactie van de content en helpt je communicatiecollega’s bij het vergroten van het bereik. Je draagt zorg voor goede vindbaarheid van deze online informatie en weet hoe je de verschillende doelgroepen moet bereiken. Je adviseert collega’s over informatie op de website en ontwikkelt met je collega’s beleid voor het plaatsen van online content.

Dit zijn je belangrijkste werkzaamheden:

  • Communicatieadvies en productie van kwalitatieve en creatieve content voor de corporate website en social media-kanalen.
  • Je draagt bij aan het ontwikkelen van social mediastrategieën per kanaal, inclusief het vertalen van acties voor onze contentkalender en creatieve concepten.
  • Redigeren, verbeteren en publiceren van aangeboden content.
  • Communicatieadvies en verbeteren van content met oog voor het bereik, met behulp van monitoring en analyse, van de verschillende digitale communicatiekanalen van de organisatie.
  • Bijdragen aan de inzet van onze monitorings- en webcaretool Coosto

Wat neem jij mee?

  • HBO diploma Communicatie
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke rol binnen een overheidsorganisatie
  • 5 jaar recente ervaring als als contentspecialist voor websites en social media
  • Aantoonbare ervaring met Coosto (of soortgelijk zoals OBI4wan of Hootsuite)

Wat moet je nog meer weten?

Deze interim functie start per z.s.m. en is in ieder geval voor 6 maanden (met optie tot verlenging van 2 x 6 maanden) en voor 32 – 36 uur per week. Hybride werken is mogelijk waarbij je wel minimaal 2 vaste dagen op kantoor werkt. Invulling kan op basis van detachering of freelance. Maximum uurtarief bij freelance bedraagt €75 incl. reis- en onkosten en exclusief BTW.

De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op dinsdag 9 april 2024, tussen 12:30 en 17:30 uur

CV eisen bij deze opdrachtgever: maximaal 5 pagina’s, in het Nederlands en incl. 2 referenties

Zoeken wij jou? Stuur dan uiterlijk 28 maart 11:00 uur jouw CV naar marielle@gewoonhenk.nl

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden