Schiedam: Communicatieadviseur Gebiedsontwikkeling

Ben jij een ambitieuze, creatieve, doortastende en enthousiaste senior communicatieadviseur die geen moeite heeft met het bedenken van een communicatiestrategie, maar ook bijvoorbeeld een kei is in het schrijven van inspirerende teksten? Lees dan vooral even verder…

Wat ga je doen?

Als communicatieadviseur werk je samen met het vaste Team Communicatie, de schakel tussen de buitenwereld en de organisatie. Wat ons verbindt is de passie voor het vak én onze liefde voor de gemeente Schiedam! Je werkt mee aan 1 van de grootste projecten van gemeente Schiedam.

Je werkt aan de gebiedsontwikkeling in een betrokken en informele werksfeer waar je ook veel vrijheid hebt. De werkverdeling regelen jullie onderling. De basis voor de communicatiestrategie is op hoofdlijnen geformuleerd. Aan jou de taak om deze strategie te vertalen naar concrete plannen en daadwerkelijke resultaten. Als creatieve duizendpoot herken je mijlpalen bij de projecten, organiseer daar een feestelijk moment voor en schrijf je content voor onze sociale mediakanalen en ben je (mede)verantwoordelijk voor het beheer van de content-planning.

Wat neem jij mee? 

  • een hbo- of wo-diploma (liefst in de richting van communicatie, (online) marketing, journalistiek of multimedia)
  • minstens twee jaar werkervaring als communicatieadviseur
  • aantoonbare ervaring met (online) communicatie
  • ervaring met grote projecten is een pre
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (een goede basiskennis van het Engels is een pre)
  • een rijbewijs B, zodat je zelfstandig kunt reizen naar onze klanten en projectlocaties

Heb jij naast deze kennis en kunde ook nog ervaring met grote projecten, ervaring binnen gemeenten en ervaring met gebiedsontwikkeling? Dan zijn dat mooie extra’s!

Aanvullende informatie

Deze opdracht start per 2 april en is in ieder geval voor een jaar, met optie tot verlenging van maximaal 1 jaar. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week, maar iets minder uren (28 – 32 uur) is bespreekbaar.

De gesprekken voor deze opdracht vinden plaats op donderdag 28 maart tussen 9.00 en 10.30 uur. (Hier graag rekening mee houden)

Invulling kan op basis van detachering of freelance.

Zoeken wij jou en ben jij die doorgewinterde communicatie allrounder? Stuur dan uiterlijk 21 maart a.s. jouw CV en motivatie naar marielle@gewoonhenk.nl

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden