Rotterdam: Communicatieadviseur

Ben jij per 27 juli a.s. beschikbaar voor de komende 5 maanden en 24 uur per week? En wil jij jouw kennis en kunde als Communicatieadviseur graag inzetten in een energiek communicatie team? Dan is dit een mooie interim opdracht voor jou!

Wat ga je doen?

Als communicatieadviseur ben je trusted advisor voor directeuren en managers, o.a. van VGMK, de afdeling die waakt over veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit bij Stedin, BSS, dat verantwoordelijk is voor de totale administratieve ondersteuning van de organisatie, en Supply Chain, dat het hele proces regisseert van strategische inkoop tot en met de levering van materialen en diensten. Je helpt hen bij het realiseren van hun doelstellingen in lijn met de Stedin-strategie. Jij onderzoekt, analyseert, herkent de vraag achter de vraag en stemt daar je communicatiebeleid en de benodigde middelen op af.

Het Communicatie team

Je gaat werken bij de afdeling Communicatie. De afdeling heeft 22 collega’s en je werkt direct samen de andere communicatieadviseurs. Ze werken volgens het Stedin@Work concept. Je werkt een deel van de tijd op het kantoor in Rotterdam; de plek waar jij je collega’s ontmoet. Met een centrale ligging en een prachtig uitzicht over Rotterdam. Deels werk je thuis. Wel zo flexibel.

Wat neem jij mee? 

Jij bent ervaren in het communicatie vak. Je weet van aanpakken en stroopt graag je mouwen op om de plannen niet alleen te bedenken, maar ook uit te voeren. Uiteraard ben je communicatief sterk. Zo schrijf je toegankelijk. Maar heb je ook een goed ontwikkelde antenne voor wat er binnen en buiten Stedin speelt. Je ziet mogelijkheden om veranderingen en verbeteringen in de praktijk te brengen, bent een verbinder en bovendien goed in het houden van overzicht, de grote lijnen zien en verbanden leggen waar dat jou en onze organisatie verder brengt. Wat jou verder de communicatieadviseur maakt die we zoeken?

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 7 jaar relevante ervaring als communicatieadviseur.
  • Je hebt ruime ervaring en affiniteit met werken in politiek/bestuurlijke omgeving en voelt je thuis in een grote organisatie.

Aanvullende informatie

Deze functie is voor 24 uur per week en vanaf eind juli a.s. voor 5 maanden. Je vervangt een vaste collega die met zwangerschapsverlof gaat.

De functie is hybride. Freelance en detachering zijn beide mogelijk

Een (pre) employment screening en een assessment maken onderdeel uit van de selectieprocedure

Zin in deze tijdelijke opdracht waar je voorop loopt in de energietransitie?

Stuur dan jouw CV (inclusief 1 referentie met zijn/haar contactgegevens) en een energieke motivatiebrief voor 4 juli a.s. naar marielle@gewoonhenk.nl

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden