Rotterdam: Communicatieadviseur

Ben jij een hands -on communicatieadviseur met aantoonbare ervaring binnen grote organisaties met minimaal 10.000 medewerkers? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven!

Wat ga je doen?

Als hands on communicatieadviseur ga je aan de slag voor de interne bedrijfsvoering van de eenheid Politiedienstencentrum (PDC), de bedrijfsvoering van de politie. Samen met een senior adviseur werk je aan effectieve communicatie over verschillende thema’s richting zo’n 10.000 collega’s van de eenheid PDC.  In praktische zin schrijf je communicatieplannen, draag je zorg voor de uitvoering en meet je het effect ervan. Je werkt hierin samen met de senior adviseur.  Verder bouw je een goed netwerk op binnen de politie met inhoudelijke stakeholders en vakgenoten uit de communicatiekolom (eenheden, Dienst en Directie Communicatie), zodat je overzicht krijgt over deze grote complexe organisatie en daardoor overzicht en inzicht hebt.

Wat neem jij mee?

Wij zien graag de volgende eisen en wensen aantoonbaar in jouw werkervaring terug:

  • HBO diploma Communicatie (eis)
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur, bij voorkeur in een organisatie van minimaal 10.000 medewerkers (eis)
  • Aantoonbare werkervaring met het werken volgens het communicatie-canvas of communicatieframe (wens)
  • Aantoonbare werkervaring met het schrijven van communicatieplannen, zorgdragen voor de uitvoering en het meten van het effect (wens)
  • Aantoonbare werkervaring met het opbouwen van een goed netwerk met inhoudelijke stakeholders en vakgenoten uit de communicatiekolom met als doel om overzicht te krijgen over een grote complexe organisatie als deze (wens)

Deze interim functie start 12 februari 2024 en is voor een jaar, met optie tot verlenging van 2 x 12 maanden. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week. Invulling kan op basis van detachering of middels freelance. Het maximum uurtarief bij freelance bedraagt €75 excl. BTW

Zoeken wij jou? Stuur dan uiterlijk 12 december jouw motivatie en je CV naar marielle@gewoonhenk.nl 

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden