Rotterdam: Communicatieadviseur

Ben jij een ervaren communicatieadviseur met affiniteit voor vastgoed en huisvesting en heb je daarnaast aantoonbare ervaring met interne communicatie binnen het veiligheidsdomein (politie/justitie)? Dan zoeken wij jou voor deze opdracht!

Wat ga je doen?

De centrale Sector Huisvesting van de politie staat voor een opgave: hoe zorgen we voor huisvesting die de politie ondersteunt in haar werk van vandaag en morgen?

Als zelfstandige allround communicatieadviseur zal je door het inbrengen van jouw expertise een helder beeld scheppen van de huidige situatie, na een grondige analyse geef jij een helder communicatieadvies, een communicatieplan, een contentstrategie of een communicatietoolkit. Daarbij verzorg en/of coördineer je ook de uitvoering van de communicatiemiddelen.

Wat neem jij mee?

Je bent een ervaren communicatieadviseur met affiniteit voor vastgoed en huisvesting die alle facetten van het communicatievakgebied beheerst. Je beschikt over een hands-on mentaliteit en kan omgaan met weerstand en verschillen van inzicht. Deze complexe organisatie vraagt organisatiesensitiviteit en soms ook geduld om dingen voor elkaar te krijgen. In die gevallen ben jij geduldig, luister je naar jouw collega’s en begrijp jij als geen ander dat gelijk hebben en gelijk krijgen niet altijd hetzelfde is. Met jouw overtuigingskracht weet je mensen in beweging te krijgen. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van communicatie en social media. Je bent doortastend, maakt heldere afspraken en leeft deze na. Je bent goed in staat om zaken kort, bondig en helder over te brengen. Je legt gemakkelijk contact. De wijze waarop je samenwerkt met anderen is stimulerend en gebaseerd op nieuwsgierigheid en in het organisatiebelang. Je bent een teamspeler die collega’s altijd verder wilt helpen.

Wat zien wij graag aantoonbaar in jouw werkervaring / CV terug?

  • Diploma HBO Communicatie
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring van interne communicatie binnen het veiligheidsdomein (politie en/of defensie)
  • Aantoonbare werkervaring met het opleveren van een communicatieadvies, een communicatieplan, een contentstrategie / communicatietoolkit en het coördineren van de uitvoering van de communicatiemiddelen.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij per 1 november a.s. beschikbaar voor 32 uur per week tot in ieder geval 1 oktober 2024? Stuur dan jouw CV en motivatie voor 27 juli a.s. naar marielle@gewoonhenk.nl

De opdracht kent een optie tot verlenging van 2 x 12 maanden. Wij nodigen zowel freelancers als kandidaten die bij ons op de payroll willen werken uit om op deze opdracht te reageren

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden