Haarlem: Recruiter

De arbeidsmarkt staat behoorlijk onder druk. Door onder capaciteit hebben we ruimte voor een nieuwe collega voor 24 tot 32 uur per week. Als allround recruiter ben je verantwoordelijk voor het gehele wervingsproces. Binnen de expertises ICT, financiën en communicatie zoek je de perfecte kandidaten en biedt deze aan bij de opdrachtgevers. Je ontwikkelt je eigen desk, waarin je alle vrijheid hebt om je business op te bouwen, je netwerk te vergroten en te werken voor mooie merken en (semi)overheden. De aanvragen zijn er, de kandidaten (nog) niet en daar ga jij een verschil in maken.

Wat neem je mee:

De perfecte recruiter heeft een open persoonlijkheid, is een echte zelfstarter en je kan makkelijk een gesprek onderhouden. Je hebt ervaring in het werven van kandidaten of je bent bereid dit snel eigen te maken. Je bent niet bang voor processen, je hebt een vlotte babbel en kan snel schakelen. Je onderhoudt het contact met stakeholders, opdrachtgevers en je kandidatenpool. Je bent een natuurlijke netwerker. 

Eisen:

  • HBO werk- en denkniveau
  • 1 tot 3 jaar ervaring in een recruitment positie
  • Je kan uitstekend zelfstandig werken
  • Gedegen kennis van online CV database tools (bijv. LinkedIn, Indeed etc.)
  • Je kan vacatureteksten lezen en zelf schrijven
  • Uitstekende kennis van Microsoft Office (met name Outlook, Word en Excel)
  • Kennis en ervaring met het werken in online job portals is een pre

Daarnaast zou het prettig zijn als je ervaring hebt met content creatie binnen een CMS bij voorkeur WordPress. Je kan hoofdzaken van bijzaken scheiden en ziet waar het werk ligt. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die woonachtig is in de omgeving van Haarlem.

Wat bieden we jou:

Een positie waarin je je eigen baan kan vormgeven en creëren binnen de kaders voor 24 tot 32 uur per week. Het opbouwen van een mooi en sterk netwerk. Je kan meteen aan de slag met recente aanvragen, dus je hoeft niet te beginnen met het binnen halen van nieuwe opdrachtgevers.

Naast een marktconform salaris, welke afhankelijk is van je ervaring, ontvang je een MacBook Air en Iphone om je werk tot een succes te maken. Een stevige bonusregeling zonder plafond vanaf je eerste succes.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor deze uitdaging reageer dan vandaag. Heb je vragen? Neem dan contact op met Henk Dijkstra via henk@gewoonhenk.nl

Henk. gelooft dat men het beste tot zijn of haar recht komt in een inclusieve werkomgeving waar respect, samenwerking en aandacht voor individuele kwaliteit voorop staan.

Geef ons een korte motivatie.
Click or drag a file to this area to upload.
Zonder CV kunnen we je reactie niet verwerken

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden