Recruiter gezocht!

Op dit moment ben ik opzoek naar een enthousiaste recruiter die klaar is voor een mooie uitdaging. Voor 24 uur per week kan mogelijk worden uitgebreid en minimaal tot het einde van het jaar ligt er een mooi pakket werkzaamheden klaar. Bij ons is het meteen starten en je desk vormgeven. Bekijk onderstaand profiel en reageer!

Wat ga je doen:

De arbeidsmarkt staat behoorlijk onder druk. Door onder capaciteit hebben we ruimte voor een nieuwe collega voor 24 uur per week. Als allround recruiter ben je verantwoordelijk voor het gehele wervingsproces. Bijvoorbeeld binnen de expertises ICT, financiën en communicatie zoek je de perfecte kandidaten en biedt deze aan bij de opdrachtgevers. Je ontwikkelt je eigen desk, waarin je alle vrijheid hebt om je business op te bouwen, je netwerk te vergroten en te werken voor mooie merken en (semi)overheden. De aanvragen zijn er, de kandidaten (nog) niet en daar ga jij een verschil in maken. Je werkt vanuit het kantoor in Haarlem of vanuit huis.

Wat neem je mee:

De perfecte recruiter heeft een open persoonlijkheid, is een echte zelfstarter en je kan makkelijk een gesprek onderhouden. Je hebt ervaring in het werven van kandidaten of je bent bereid dit snel eigen te maken. Je bent niet bang voor processen, je hebt een vlotte babbel en kan snel schakelen. Je onderhoudt het contact met stakeholders, opdrachtgevers en je kandidatenpool. Je bent een natuurlijke netwerker.

Eisen:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal een MBO4 opleiding
  • Minimaal 1 jaar werkervaring (administratieve of sales functie)
  • Je kan uitstekend zelfstandig werken
  • Gedegen kennis van online CV database tools (bijv. LinkedIn, Indeed etc.)
  • Ervaring met IT vacatures
  • Kennis en ervaring met het werken in online job portals
  • Je kan vacatureteksten lezen en zelfschrijven
  • Uitstekende kennis van Microsoft Office (met name Outlook, Word en Excel)

Daarnaast zou het prettig zijn als je ervaring hebt met content creatie binnen een CMS bij voorkeur WordPress. Je kan hoofdzaken van bijzaken scheiden en ziet waar het werk ligt. In deze positie werk je voornamelijk zelfstandig, maar het zou prettig zijn als je kan meedenken over bijvoorbeeld strategie en anticiperen op de markt. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die woonachtig is in de omgeving van Haarlem.

Wat bieden we jou:

Een positie waarin je je eigen baan kan vormgeven en creëren binnen de kaders van het bedrijf voor 24 uur per week. Het opbouwen van een mooi en sterk netwerk. Je kan meteen aan de slag met recente aanvragen, dus je hoeft niet te beginnen met het binnen halen van nieuwe opdrachtgevers. (is ook geen KPI of onderdeel van je werkzaamheden)

Naast een marktconform salaris, welke afhankelijk is van je ervaring, ontvang je een MacBook Air en Iphone om je werk tot een succes te maken. Een stevige bonusregeling zonder plafon vanaf je eerste succes.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor deze uitdaging reageer dan vandaag. Heb je vragen? Neem dan contact op met Henk Dijkstra via henk@gewoonhenk.nl

 

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.
Click or drag a file to this area to upload.
Voeg je CV of portfolio toe