Purmerend: Senior Communicatieadviseur

Heb jij 5 jaar ervaring als Communicatieadviseur, waarvan 4 jaar binnen een politiek – bestuurlijk omgeving? Heb je zo’n 3 jaar ervaring op het gebied van bewonerscommunicatie en/of participatie? Lees dan snel verder..

Wat ga je doen?

Jij adviseert burgemeester en wethouders, management en collega’s bij het tot stand brengen van verbindingen tussen gemeente, inwoners en ondernemers. Je werkt als communicatieadviseur aan projecten met veel verschillende belangen. Als sparringpartner heb je een luisterend oor en houd je de politiek-bestuurlijke omgeving in het oog. Je geeft richting aan de communicatiestrategie en ziet kansen voor de communicatie, maar ook valkuilen. Je staat stevig in je schoenen. Je krijgt zaken op een natuurlijke manier voor elkaar, met aandacht voor de relatie met anderen. Van nieuwe dingen uitproberen krijg je energie. Je bent gewend snel te schakelen tussen advies en uitvoering. Regelmatig sta je media te woord en onderhoud je perscontacten. Je werkt onder andere aan projecten binnen het ruimtelijk domein zoals gebiedsontwikkeling en mobiliteit.

Wat neem jij mee? 

  • Afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal 5 jaar recente ervaring als Communicatieadviseur waarvan in ieder geval 4 jaar binnen een politiek – bestuurlijke organisatie
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke rol binnen een gemeente
  • Minimaal 3 jaar recente en aantoonbare werkervaring met woordvoering én het onderhouden perscontacten
  • Je woont niet verder dan 50 kilometer van het stadhuis in Purmerend

Aanvullende informatie

De opdracht start per 1 maart a.s. voor de duur van 12 maanden, met optie tot verlenging van 2 x 6 maanden. Uren per week: 28 – 36 uur per week.

De opdrachtgever ontvang naast het CV graag ook een op deze rol geschreven persoonlijke motivatie.

Invulling kan op basis van freelance of middels detachering.

Om alvast even rekening mee te houden: De fysieke gesprekken zijn gepland op maandag 5 februari tussen 13.00 uur en 15.00 uur en dinsdag 6 februari tussen 13.00 uur en 15.00 uur.

Zoeken wij jou? Stuur dan uiterlijk 24 januari 13:00 uur jouw CV en motivatie naar marielle@gewoonhenk.nl

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden