Noord-Holland: Agile Coach

Ben jij goed in de Agile mindset overbrengen aan collega’s? Ben jij gewend om dit binnen een veranderende omgeving te doen en heb je zeer goede coachende vaardigheden? Dan zoeken wij jou voor deze mooie interim opdracht!

Wat ga je doen?

Als Agile coach ga jij samen in en met een multidisciplinair team aan de slag om de ontwikkeling van het Agile werken door te ontwikkelen in een organisatie die volop in transitie is en wil doorgroeien wat betreft de Agile mindset. Belangrijk hierbij is dat er goed gekeken en gecoacht wordt op de Agile manier van werken, die voor elk team weer anders kan zijn. Niet volgens een boekje, maar wel per afdeling/team en situatie kijkend wat wel of niet goed zal passen om op deze manier te organisatie en de teams wendbaar te maken.

Wat neem jij mee?

  • HBO werk -en denkniveau
  • Veranderkundige kennis
  • Ervaring als Agile coach in inclusieve teams en inclusief leiderschap
  • minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring als Agile coach
  • Goede kennis van en ervaring met Kanban, Agile, Design thinking, Lean en SCRUM
  • Organisatiesensitief, maar je durft wel daadkrachtig op te treden en met de nodige lef

Voel jij je aangesproken door deze interim rol en ben jij vanaf begin oktober a.s. voor ongeveer 5 maanden en 32 uur per week beschikbaar? (met optie tot verlenging) Stuur dan voor 2 september jouw CV en motivatie naar marielle@gewoonhenk.nl

Deze opdracht is geschikt voor freelance en detachering. Het maximum tarief bij freelance bedraagt €88 incl. reis -en onkosten en exclusief BTW. Het bruto salaris bij detachering is nog in nader overleg overeen te komen.

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden