Nijkerk: Communicatiestrateeg

Ben jij een prettige en doortastende adviseur, die praktische en creatieve oplossingen aandraagt? Heb je daarnaast aantoonbare ervaring met de strategische inzet van communicatie binnen een politiek-bestuurlijke omgeving en het begeleiden van grote en complexe participatietrajecten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Je gaat deel uitmaken van het cluster Communicatie, onderdeel van het team Regie en Control. Het cluster Communicatie bestaat uit zes communicatieprofessionals. Je versterkt het cluster tijdelijk op enkele grotere projecten op het gebied van communicatie en participatie, waaronder het vluchtelingendossier. Ook voer je de regie om op basis van de nieuwe participatievisie een uitvoeringsplan op te stellen. Je draait voluit mee in het communicatieteam. Dit betekent een zelfstandige rol én een gedeelde verantwoordelijkheid. Vanuit jouw seniore positie verwachten zij van jou een coachende inzet met maximale betrokkenheid op jouw naaste collega’s en daarmee een bijdrage van de doorontwikkeling van het cluster Communicatie.

Wat neem jij mee?

  • Afgeronde relevante WO opleiding Communicatiewetenschap en/of Nederlandse taal
  • Minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur bij een overheidsorganisatie
  • Aantoonbare werkervaring als bestuursadviseur bij een gemeente
  • Aantoonbare werkervaring met perswoordvoering

Aanvullende informatie

Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop (deze mag niet ouder zijn dan 2019)

Deze uitdagende rol start per 2-1-24 en is in ieder geval voor 6 maanden en 20-24 uur per week. De werkdagen zijn in overleg en er kan hybride worden gewerkt.

De gesprekken voor deze functie zijn gepland op maandag 18 december 2023 van 9.00 tot 12.00 uur. Hou hier dus eventueel rekening mee in je agenda.

Invulling kan op basis van detachering of freelance. Maximum uurtarief bij Freelance bedraagt €92,50 incl. reis- en onkosten en excl. BTW

Zoeken wij jou?

Stuur dan uiterlijk 11 december 11:00 uur jouw CV incl. 2 referenties, en je motivatie naar marielle@gewoonhenk.nl

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden