Nieuwegein: Adviseur Digitale Transformatie

Heb jij doorgewinterde ervaring met digitale transformaties binnen grote en complexe (overheids)organisaties en aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van diverse soorten leerprogramma’s? Lees dan even verder…

Wat ga je doen?

Adviseren en begeleiden van de sponsorgroep en het voorbereidingsteam in het vormgeven van de veranderaanpak, in het bijzonder het aspect van organisatie ontwikkeling en leiderschap.

Voorbeelden van deze activiteiten zijn:

  • Ondersteuning bij het uitwerking van het visie- en strategiedocument en de veranderaanpak.
  • Maken van ondersteunende materialen, zoals een artikel over gevraagde leiderschapsvermogens, Podcasts etc.
  • Ondersteuning van (en leveren van een bijdrage aan) de tweedaagse workshop in december 2023;
  • Geven van presentaties en workshops in het korps, zoals op verzoek van de eenheidsvertegenwoordigers.
  • Opzetten en versterken van een community rondom digitale transformatie, om landelijke en regionale ambassadeurs te identificeren en te verbinden.

Wat neem jij mee?

  • Je hebt in de afgelopen 7 jaar, minimaal 5 jaar werkervaring met het vormgeven van een veranderaanpak bij Digitale Transformatie binnen grote (1000+) organisaties.
  • Aantoonbare kennis met de verschillende veranderstrategiën en leiderschapsstijlen die daarbij komen kijken, Aantoonbare ervaring met het opzetten van leerprogramma’s en leiderschapsdagen, die eraan bijdragen dat er een breed draagvlak en onderstroom ontstaat, die de verandering bevordert.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als (gast)/docent op het gebied van digitale transformaties binnen grote organisaties (met meer dan 1000 medewerkers).
  • Aantoonbare kennis en ervaring met het opzetten van actieve (leer)communities, die helpen de verandering mogelijk te maken vanuit een niet (enkel) topdown benadering, maar juist vanuit een netwerkbenadering.

Aanvullende informatie:

De opdracht start per 2 oktober a.s. en is voor een jaar en 16 uur per week. De functie kan worden ingevuld door middel van Freelance (max. all-in uurtarief excl. BTW bedraagt €100) of detachering. Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan uiterlijk 11 september jouw CV en motivatie naar reactie@gewoonhenk.nl 

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden