Kaag en Braassem: Communicatieadviseur

Heb jij ervaring als Communicatieadviseur binnen gemeentelijke organisaties en sta jij open voor een vast dienstverband? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

In de rol van communicatieadviseur verzorg je doeltreffend communicatieadvies richting bestuur en organisatie en neem je actief deel aan diverse gemeentelijke projecten. Het zwaartepunt van je opdracht ligt bij het bieden van communicatie inzicht rondom deze projecten en het waarborgen van de effectieve uitvoering van zowel interne als externe communicatie-initiatieven.

Hoe kan jouw er dag er bijvoorbeeld uit zien? 

Je sluit aan bij staf overleggen van de wethouders, handelt pers gerelateerde vraagstukken af, overlegt met wethouders over media gerelateerde zaken en draagt bij aan besluitvorming over communicatiestrategieën. Je capaciteit om snel te schakelen, je flexibiliteit en je vermogen om innovatieve communicatieoplossingen te bieden zijn hierbij cruciaal. Tegelijkertijd is het essentieel dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen het communicatievakgebied en deze kennis direct toepast binnen de organisatiecontext.

Het team

Je opdracht wordt uitgevoerd binnen het team Communicatie. Dit team kent een dynamische samenstelling van strategisch communicatieadviseurs en specialisten. Binnen dit team is er een sterke focus op samenwerking en flexibiliteit, waarbij je regelmatig ad-hoc communicatievraagstukken zult aanpakken. Er wordt van je verwacht dat je proactief reageert op uitdagingen, ook buiten reguliere werktijden.

Wat neem jij mee?

  • Minimaal een afgeronde hbo-bachelor opleiding Communicatie
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur binnen een gemeentelijke organisatie; de voorkeur gaat echter wel uit naar rond de 5 jaar ervaring
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met advisering op communicatievraagstukken voor gemeentelijk bestuur en organisatie, licht dit duidelijk toe in het cv
  • Bring your own device’ is van toe passing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten (gedurende de inhuurperiode)
  • Bij wederzijds goedvinden bereid om na 1040 gewerkte uren op basis van detachering, in vaste dienst te treden bij de opdrachtgever

Deze functie start per zo spoedig mogelijk en is voor 32-36 uur per week. Wij ontvangen graag het CV incl. 2 referenties.

Hybride werken is in deze functie niet mogelijk.

Bruto salaris op basis van 36 uur bedraagt €3390 – €5000 (afhankelijk van jouw kennis en kunde)

Zoeken wij jou voor deze communicatiefunctie met uitzicht op vast dienstverband? Stuur dan uiterlijk 26 oktober 12:00 jouw CV naar marielle@gewoonhenk.nl

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden