Helmond: Technisch Tekenaar

Heb jij ervaring als technisch tekenaar en hou jij van afwisselende projecten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met het tekenen en technisch uitwerken van standbouw projecten. Je vindt het een uitdaging om technische tekeningen te maken die duidelijk, doordacht en met oog voor detail en budget zijn. Jouw tekeningen en technisch inzicht zorgen ervoor dat jouw collega’s zonder twijfel kunnen produceren en monteren.

Waar ga je werken?

Je wordt de nieuwe collega in een gezellig familiebedrijf, die mooie beurs stands bouwt in zowel Nederland als in het buitenland. De sfeer binnen de organisatie is no-nonsense, nuchter, enthousiast en het team bestaat uit harde werkers die voor topkwaliteit willen gaan.

Wat neem jij mee?

  • Relevante opleiding
  • Je hebt al aantoonbare ervaring als technisch tekenaar
  • Je bent heel precies en kunt overzicht houden
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt goede communicatieve en ook coördinerende vaardigheden
  • Ervaring met Pytha is een dikke plus

Deze vaste fulltime baan is voor 38 uur per week. Wij bemiddelen deze functie op basis van werving en selectie, wat betekent dat je na onze bemiddeling direct in dienst treedt bij onze opdrachtgever. Salarisindicatie bedraagt €3000 – €4500 bruto per maand op basis van 38 uur per week.

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag in de dynamische wereld van de standbouw aan de slag binnen een hardwerkend, nuchter en gezellig team? Stuur dan jouw CV en motivatie zo snel mogelijk naar marielle@gewoonhenk.nl 

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden