Helmond: Standbouwer

Ben jij een ervaren standbouwer en vind je het leuk om zowel in Nederland als in het buitenland unieke en creatieve expo stands te bouwen? Lees dan snel verder voor meer info over deze mooie vaste baan!

Wat ga je doen? 

Je gaat vanaf het ontwerp en de tekening en na voorbereiding in het atelier op pad om de mooiste stands te bouwen. Dit doe je zowel in het binnenland als het buitenland.  Tijdens het opbouwen ben jij de verantwoordelijke voor het team. Van montage tot oplevering en demontage van de stand: niets ontgaat jou. Jij bent de kunstenaar die de beurs stands voor de klanten van deze opdrachtgever tot leven gaat brengen.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een no-nonsense familiebedrijf, waar misschien niet altijd alles strak is geregeld en vastgelegd is in procedures, maar waar alle hardwerkende collega’s elkaar helpen, bijspringen en vooral met elkaar kwaliteit willen leveren.

Wat neem jij mee?

  • VMBO/MBO technische opleiding óf goed technisch inzicht
  • Je wordt heel blij van reizen en vindt het leuk om ook projecten in het buitenland op te bouwen (must)
  • Bij voorkeur zo’n 3-5 jaar ervaring als standbouwer
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en wil net dat stapje extra voor de klanten van onze opdrachtgever doen
  • Je bent nuchter/no-nonsense, een teamplayer die van aanpakken weet

Deze vaste baan is voor 40 uur per week. Wij bemiddelen op basis van werving en selectie, wat betekent dat onze opdrachtgever jou direct na onze bemiddeling zelf een contract aan zal bieden. Salarisindicatie is afhankelijk van ervaring en ligt tussen de €2900 – €4000 bruto op basis van een fulltime dienstverband.

Zoeken wij jou? Stuur dan snel jouw CV en motivatie naar marielle@gewoonhenk.nl

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden