Haarlem: Commercieel medewerker binnendienst

Beschik jij over goede telefonische verkoop skills en ben je ook nog eens geïnteresseerd in de media, reclame en designwereld? Lees snel verder…

henk. is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde commercieel medewerker binnendienst. In deze nieuwe en afwisselende functie ben je samen met twee andere collega’s verantwoordelijk voor alle werkzaamheden. Je werkt in een klein team met korte lijnen waarin geen dag hetzelfde is. Het betreft een functie van 24 tot 32 uur per week.

Tot jouw werkzaamheden behoren onder anderen het telefonisch, per e-mail of LinkedIn benaderen van potentiële klanten met als doel omzetverhoging, het ondersteunen bij marketingacties, het verwerken van orders, het samenstellen van voorstellen, het beantwoorden van vragen over onze service en leveringen. Daarnaast ondersteun je collega’s waar nodig, je werkt tenslotte in een klein team.

Waar ga je werken?

henk. is de intermediair voor creatieven die vraag en aanbod bij elkaar brengt. Of dit nu een designer is bij een bureau of content specialist bij de gemeente. Wij zoeken de verbinding en verzorgen de match. Heb je lef en doorzettingsvermogen en ben je een echte netwerker die het netwerk aan opdrachtgevers van henk. Connecting Creatives nog verder uit kan en wil breiden? Dan zoeken wij jou!

Wie ben je?

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een kandidaat die prima uit de verf komt in een functie op MBO+ niveau, snel kan schakelen tussen diverse werkzaamheden, niet bang is om de telefoon te pakken om potentiële klanten te benaderen en die staat te popelen om aan de slag te gaan binnen een klein en hecht team.

Wat vragen we verder:

  • Minimaal 1 tot 2 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie als commercieel medewerker binnendienst, salesmedewerker, verkoper of accountmanager;
  • Je kunt goed overweg met diverse automatiseringsprogramma’s waaronder MS Office. (Voornamelijk Outlook, Word en Excel)
  • Je spreek naast de Nederlandse taal ook een prima woordje Engels;
  • Woonachtig in de directe omgeving van Haarlem.

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel? Neem dan telefonisch contact met ons op of reageer op deze vacature en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat mag je verwachten?

  • Een prima salaris dat ligt tussen de € 2000,- en € 2200,- bruto per maand;
  • Een leuke baan waarin je veel vrijheid krijgt om je werkzaamheden in te vullen en zo de doelstellingen te behalen;
  • Een knusse werkplek in Haarlem met gratis parkeergelegenheid voor de deur;
  • Een mooie bonusregeling vanaf je eerste succes!
  • Macbook en Iphone om je werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Henk. gelooft dat men het beste tot zijn of haar recht komt in een inclusieve werkomgeving waar respect, samenwerking en aandacht voor individuele kwaliteit voorop staan.

Reageer via onderstaand formulier:

Geef ons een korte motivatie.
Click or drag a file to this area to upload.
Zonder CV kunnen we je reactie niet verwerken

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden