Amsterdam: Sr. Communicatieadviseur/Coördinator

Weet jij de goede vragen te stellen en heb jij snel een helder beeld van wat de opdrachtgevers willen en hoe  hier met communicatie aan kan worden bijgedragen? Kun je daarnaast als meewerkend voorman/vrouw optreden? Dan zoeken wij jou voor deze mooie interim opdracht!

Wat ga je doen?

Jij wordt meewerkend voorvrouw/man van het corporate communicatieteam, dat bestaat uit negen collega’s waaronder woordvoerders,(project)communicatieadviseurs, social media adviseurs en een contentmaker. Binnen de afdeling hebben de teams veel ruimte om hun werk en samenwerking zelf te organiseren. Als senior adviseur/coördinator stuur je op het resultaat van het team en werk je ook zelf inhoudelijk aan communicatievraagstukken. Daarbij coördineer je tevens de voorkomende zaken op HR gebied zoals de begeleiding bij reintegratie trajecten, capaciteit verzoeken en de match tussen het werk en de mens. Ook zal je onderdeel gaan uitmaken van het MT+. Je werkt intensief samen met de teamleider Marketing & Communicatie. Deze richt zich met name op de begeleiding van de medewerkers, hun persoonlijke ontwikkeling, en de teamontwikkeling. Samen zorgen jullie ervoor dat het team ‘draait’ en met plezier werkt aan de gestelde communicatieopgaven. Je werkt nauw samen de andere teams binnen de afdeling Marketing & Communicatie. De afdeling is in ontwikkeling, dat betekent dat de opgaven en samenstelling van het team ook kan wijzigen.

Binnen deze rol ligt het zwaartepunt op de (senior) communicatie taken (80%). De coördinerende taken zullen 20% van je tijd in beslag nemen

Wat neem jij mee?

  • Afgeronde HBO/WO opleiding Communicatie
  • In de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar ervaring als senior communicatie adviseur (niveau C)
  • Minimaal 2 jaar ervaring als meewerkend voorvrouw/man/coördinator met coördinerende taken op HR-vlak
  • Communicatief zeer vaardig, zowel in woord als geschrift
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Heb je daarnaast ook ervaring binnen een politiek bestuurlijke organisatie, ervaring met omgevingscommunicatie en aantoonbare ervaring met verschillende stakeholders en teams dan zou dat helemaal mooi zijn

Deze opdracht start z.s.m. en is voor 6 maanden met optie tot verlenging. Uren per week: 36. Er kan hybride worden gewerkt.

Invulling kan op basis van detachering of freelance. Het maximum uurtarief bij freelance bedraagt €90 excl. BTW en incl. reis- en onkosten.

Zoeken wij jou? Stuur dan uiterlijk 6 september jouw CV en motivatie naar marielle@gewoonhenk.nl

In verband met AVG ontvangt de opdrachtgever graag het CV zonder achternaam, adresgegevens, geboortedatum en contactgegevens. 

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden