Amsterdam: Service Designer

Lijkt het jou leuk om je skills als Service designer toe te passen op de vraagstukken van de gemeente en de stad Amsterdam? Dan zoeken wij jou voor deze tijdelijke baan!

Wat ga je doen?

Als Service designer richt je je op vraagstukken waarbij je het dienstverleningsproces of product dat Gemeente Amsterdam biedt zodanig onder de loep neemt, met als doel realiseren van een efficiënt omnichannel dienstverleningsproces en een positieve klantreis. Je bent in staat om klant inzichten en -behoeften vanuit de data en zelf uitgevoerde onderzoeken te analyseren en probleemstellingen te definiëren. Je verricht gebruikerstesten, draagt bij aan de verbetering en vormgeving van de klant belevenis. In de functie van Service Designer ontwerpt je vanuit het klantperspectief nieuwe dienstverleningsprocessen in relatie tot de doelen van de gemeente en definieert daarbij functionele eisen.Als Service designer binnen Dienstverlening maak je deel uit van de vakgroep die binnen de gemeente is ingericht. De vakgroep inspireert en faciliteert om continue te professionaliseren.

Wat neem jij mee?

  • HBO werk -en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring in service design
  • Ervaring met inzet van een breed scala aan methoden en technieken binnen het vakgebied van service design.
  • Bij voorkeur ervaring met klantreis management en het implementeren hiervan.
  • Bij voorkeur ervaring in een dienstverlenende omgeving en/of in de publieke sector
  • Je kan bij voorkeur zelfstandig kwalitatieve onderzoeken uitvoeren.

Het betreft een tijdelijk baan ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat. Start per zo spoedig mogelijk en tot en met 22 april 2024, met optie tot verlenging.

De functie is voor 24 – 36 uur per week.

Invulling op basis van detachering. Freelance is niet mogelijk.

Men ziet graag ook het volgende terug:  Aantonen ervaring door middel van portfolio.
Je toont dit aan met een beschrijving /portfolio van het soort project en wat de relevantie/toegevoegde waarde is tot/voor deze opdracht. Benoem de organisatie en duur van het project.

Voel jij je aangesproken? Stuur dan jouw CV, motivatie en portfolio zoals is omschreven in de vacature uiterlijk 23 oktober 11:00 uur naar marielle@gewoonhenk.nl

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden