Amstelveen: Communicatieadviseur Legmeer

Heb jij per 5 augustus tot en met eind 2024 nog 8 uur per week vrij in jouw agenda? Heb je daarnaast minimaal 3 jaar ervaring als communicatieadviseur binnen gemeenten en met omgevingsmanagement? Dan zoeken wij jou voor deze interim opdracht!

Wat houdt het project in waar je voor gaat werken?

Het verouderde bedrijventerrein Legmeer wordt veranderd in een gemengd, duurzaam, groen en toekomstbestendig woon- en werkgebied. Een bestaand gebied zoals Legmeer herontwikkelen is ingewikkelder en ingrijpender dan het ontwikkelen van onbebouwde grond. Het is een proces van jaren. Men wil volgens de eisen van de Woningbouwimpuls de eerste paal voor ongeveer 2.157 nieuwe woningen binnen drie jaar slaan. En binnen tien jaar voor de laatste woningen.

Wat wordt jouw rol in dit project?

Als communicatie- en omgevingsadviseur Legmeer maak je deel uit van team Communicatie en werk je vooral veel samen met de collega’s van de projectorganisatie Legmeer van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling.

Zo zorg je ervoor dat de verschillende stakeholders binnen en rondom het gebied tijdig en juist worden geïnformeerd, communiceer je naar aanleiding van gemeentelijke besluitvorming en zorg je ervoor dat het project Legmeer op de kaart wordt gezet. Naast je adviserende rol heb je een hands-on-mentaliteit. Je bent gewend snel te schakelen tussen advies en uitvoering.

Wij zoeken een doortastende en proactieve adviseur met voelsprieten in de samenleving en politiek-bestuurlijke sensitiviteit. Iemand die kansen ziet maar ook valkuilen in communicatie en omgevingsmanagement. Je hebt een vlotte pen en oog voor beeldregie. Je hebt geen negen-tot-vijf mentaliteit en neemt je verantwoordelijkheid voor het goed uitvoeren van je taken en voor het boeken van resultaat.

Wat zien wij graag aantoonbaar terug op jouw CV?

  • HBO diploma Communicatie
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als Communicatieadviseur binnen een gemeente, opgedaan in de afgelopen 8 jaar met omgevingsmanagement. (referentie vereist)
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als Communicatieadviseur binnen een gemeente, opgedaan in de afgelopen 3 jaar in het fysiek domein.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met Projectcommunicatie en specifiek stedenbouwkundige gerelateerde projecten, opgedaan in de afgelopen 8 jaar. Beschrijf duidelijk waar deze ervaring is opgedaan in je motivatie

Wat moet je nog meer weten? 

Deze opdracht voor 8 uur per week start dus per 5 augustus en loopt in ieder geval tot en met eind 2024, met 3 x 12 maanden optie tot verlenging.

De gesprekken voor deze rol vinden plaats op 23 juli 2024 tussen 11.00uur en 13.00uur via Teams (alvast handig om te weten)

Invulling kan op basis van detachering of freelance. Max. uurtarief incl. reis- en onkosten en excl. BTW bij freelance bedraagt €78

Heb jij nog 8 uur vrij in jouw agenda en herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan uiterlijk 10 juli jouw CV en motivatie naar marielle@gewoonhenk.nl

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden