Rotterdam: Projectmedewerker/Redacteur Crossmedia

Heb jij een journalistieke achtergrond en ruime ervaring met ontwikkelen van crossmediale content?  Lees dan snel verder…

Wat ga je doen?

De projectmedewerker/redacteur is verantwoordelijk voor de crossmediale vertaling van meerdere rubrieken uit het blad naar nieuw te starten kanalen. Daarbij begeleidt hij of zij de redacteuren in het contentteam om ditzelfde te doen. Schrijven, redigeren, coachen en ontwikkelen zijn belangrijke onderdelen van deze functie.De komende periode heeft het team de opdracht om de content die gemaakt wordt geschikt te maken voor alle collega’s. De artikelen uit het blad worden op meer kanalen ingezet en om zo alle collega’s te kunnen gebruiken.

Wat neem jij mee?

  • Diploma HBO communicatie/journalistiek
  • Tussen de 5 en 10 jaar relevante werkervaring in het redactionele werkveld zoals; journalistiek, media, pr als redacteur
  • Minimaal 3 jaar ervaring met eindredactie en crossmediale producties
  • Werkervaring met verschillende social media platforms
  • Werkervaring als projectleider die de voortgang van lopende producties bewaakt en ervoor zorgt dat planningen en deadlines worden gehaald.
  • Werkervaring in het aansturen van redacteuren

De opdracht start 1 juli en is voor een jaar (met optie tot verlenging van 2 x 12 maanden) en is voor 32-36 uur per week. De locatie zal de Marten Meesweg in Rotterdam zijn, thuis en ook op verschillende locaties in het land.

Zoeken wij jou? Stuur dan uiterlijk 11 juni jouw CV en motivatie naar marielle@gewoonhenk.nl

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden