Utrecht: Senior UX Designer

Ben jij dé senior designer die de meest plezierige ervaring creëert voor de klanten van de Rabobank wanneer ze op zoek zijn naar antwoorden en oplossingen? Heb jij doorgewinterde ervaring als UX Designer vanuit een customer journey perspectief? Dan zoeken wij jou voor deze tijdelijke baan!

Wat ga je doen? 
Als onderdeel van het ontwerpteam dat werkt voor de Tribe Digital Platform, werk je aan het creëren en verbeteren van een van de belangrijkste kanalen: de app en de website. Jouw doel is om de beste digitale ervaring te ontwerpen voor de leden binnen de app, maar altijd met oog op de toekomst – door de huidige status quo uit te dagen, te verbeteren en data-gedreven ontwerp nog meer te integreren in de hele bank. Je hebt een e-commerce mentaliteit en weet hoe je de app en websites kunt verbeteren door middel van experimenten.

Als senior ontwerper voor het lidmaatschapsprogramma in de app, werk je nauw samen met product owners, business analisten en de gebiedsleiders om te bepalen waar het gebied zich op moet richten. Daarnaast ben jij het belangrijkste contactpersoon voor de hele organisatie wat betreft ontwerpaanvragen. Je bent ook betrokken bij het vormgeven en verfijnen van de productvisie voor hjet lidmaatschapsprogramma. Wat is er nodig om klanten aan te trekken en te laten abonneren op het lidmaatschapsprogramma? Wat biedt men aan en hoe ziet het lidmaatschapsprogramma eruit in de app?

Je wordt onderdeel van Chapter Design, de interne ontwerpafdeling van Rabobank die de hele organisatie bedient. Samen helpen zij vorm te geven aan de ontwerp transformatie van de bank en vergroten ze de ontwerp kennis. Zij zijn een ambitieus team, met een eigen ontwerpstudio in Utrecht, binnen een van de grootste banken van Nederland.

Wat neem jij mee? 

• Je hebt minstens vijf jaar ervaring in UX-ontwerp en neemt zelfverzekerd verantwoordelijkheid voor grote, complexe ontwerp projecten.
• Je vormt visie en strategie en kunt dit tastbaar maken door het te vertalen naar visuals, ontwerpen en concepten.
• Je bent een systeemdenker en hebt ervaring met het ontwerpen van complexe klanttrajecten.
• Je kunt complexe problemen en processen vertalen naar eenvoudige en intuïtieve oplossingen.
• Je hebt ervaring met serviceontwerp en gebruikersonderzoek.
• Je levert eindontwerpen en ondersteunt de ontwikkelingsteams bij de implementatie ervan.
• Je werkt samen in een multidisciplinair team met ontwikkelaars, marketeers en andere belanghebbenden. Je draagt proactief      bij aan het opzetten van de juiste processen waarin de klant altijd centraal staat.
• Je werk is geïnspireerd door inzichten van klanten en je verzamelt klantgegevens om de best mogelijke ervaringen te creëren.
• Je begrijpt het snelle tempo van digitale en technologische ontwikkelingen en bent bekend met een Agile manier van werken.
• Je beweegt handig door grote organisaties en weet hoe je ondersteuning kunt krijgen voor jouw ideeën en concepten.

Deze functie start per 17 juli en loopt tot en met eind juni 2024 en is voor 32-40 uur per week.

Deze functie is uitsluitend op basis van detachering. Freelance is niet toegestaan.

Salarisindicatie €4700 – € 5300 bruto per maand op basis van 36 uur per week

Voel jij je aangesproken door deze opdracht? Stuur dan voor 6 juli a.s. jouw CV en motivatie naar marielle@gewoonhenk.nl 

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden