Utrecht: Senior Marketing Strateeg

Ben jij doelgericht, vasthoudend en wil je meewerken aan het concreet maken van de strategie van de organisatie? Dan zoeken wij jou voor deze uitdagende strategische marketing functie.

Wat ga je doen?

Je zorgt voor oplevering van het strategisch marketingplan om de organisatie te helpen om de missie en visie concreet door te vertalen naar handvatten voor de organisatie. Dit doe je op basis van degelijke klantanalyses, de klantdata en met de inzet van expertise binnen de organisatie.

Wat neem je mee?

  • HBO / WO opleiding op gebied van marketing
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van een (digitale) marketingstrategie en bent bekend met digital productmanagement
  • Je bent een inhoudelijke autoriteit op je vakgebied en in staat om innovatieve ontwikkelingen te duiden en door te vertalen
  • Je bent politiek sensitief en bent in staat om effectief te acteren op senior managementniveau
  • Je bent in staat om verbinding te maken met interne en externe stakeholders en van daaruit te komen tot de juiste scherpe keuzes en richting te bepalen.
  • Je bent inhoudelijk leidend en verantwoordelijk voor het resultaat, en acteert hierin als adviseur van de Raad van Bestuur.
  • Je bent daardoor in staat een marketingstrategie op te stellen die ook praktisch uitvoerbaar is, als fundament waar de opvolger/ster en teams op door kunnen bouwen.

Heb jij interesse in deze uitdagende functie voor 32 uur per week en beschikbaar tot augustus 2022? Reageer dan voor 20 april a.s. middels onderstaand reactieformulier of per email naar marielle@gewoonhenk.nl

De functie kan op basis van detachering of freelance worden ingevuld en kent een optie tot verlenging

 

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.
Click or drag a file to this area to upload.
Voeg je CV of portfolio toe
close

Ik stuur je geen spam! Je gegevens worden niet gedeeld met derde en je kan je op elk moment uitschrijven.