Utrecht: Product Designer

Voor een groot E-commerce platform ben ik op zoek naar een senior Product Designer voor 36/40 uur per week tot aan eind maart 2023. Ben jij beschikbaar voor deze tijdelijke klus? Lees dan verder:

Als Senior Product Designer UX heb je een zeer zichtbare rol en schakel je met een grote diversiteit aan stakeholders. Zo haal je informatie en inzichten op bij ons Partner Innovation Center, Partner Marketing en Partner Services. Stakeholders met wie je regelmatig spart en die je soms uitdaagt om nieuwe manieren van denken te omarmen. Hoewel de rol een grote conceptueel-strategische component heeft, verwachten we dat je ook actief meewerkt aan het bereiken van de door jou bepaalde vergezichten, bijvoorbeeld door UX/UI Designers (verantwoordelijk voor de detaillering op basis van de uitkomsten van de validaties) te inspireren en scherp te houden. En dat alles in een pionierende setting, want er zijn weinig platforms at scale partijen waar je de kunst kunt afkijken.

Wat neem je mee:

  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift i.v.m. partneronderzoeken (UX research)
  • Strategisch
  • Product Design, Design Thinking, Design Doing, Discovery & Ideation
  • UX research, communicatief vaardig
  • Communicatie- en Multimedia Design (CMD), TU Delft Design for Interaction of vergelijkbaar
  • Minimaal 6 jaar ervaring op gebied van Product design of UX

Wat ga je doen: 

Binnen je team ben jij verantwoordelijk voor strategische UX-vraagstukken die gerelateerd zijn aan onze partnerkanalen. Daarbij dagen we je uit om de lange-termijn visie voor het product te ontwikkelen, te promoten en – samen met een grote verscheidenheid aan stakeholders – werkelijkheid te maken. Een succesvolle invulling vraagt om een solide Discovery- en Ideation track-record, want jij neemt het voortouw in Discovery-trajecten en verkent kansrijke oplossingsrichtingen op basis van key insights. Hoe ervaren partners ons platform en onze dienstverlening? Wat zijn snelle verbeterpunten? En hoe creëren we een schaalbare, digitale omgeving die ondernemershonger en klantgedrevenheid aanwakkert? Het is belangrijk dat je hypothese-gedreven denkt en werkt, bijvoorbeeld door continu nieuwe denkrichtingen en concepten te ontwikkelen en prototypes te bouwen die de meerwaarde valideren of ontkrachten.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en je bent beschikbaar? Reageer dan vandaag door middel van onderstaand formulier of stuur een email naar reactie@gewoonhenk.nl 

Deze positie is zowel op freelance basis als detachering met een optie tot verlenging. Er wordt hybride gewerkt met 2 vast dagen op kantoor (Maandag en Donderdag)

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.
Click or drag a file to this area to upload.
Voeg je CV of portfolio toe
close

Ik stuur je geen spam! Je gegevens worden niet gedeeld met derde en je kan je op elk moment uitschrijven.