Remote: Freelance IT-recuiter

Gewoon henk. is een klein full-service recruitmentbureau in Haarlem. Op dit moment krijgen we veel vraag vanuit de IT/Tech branch die we zelf niet kunnen invullen. Daarom zijn we opzoek naar een zelfstandige recruiter/partner, die onze aanvragen gaat oppakken invullen. Heb jij een neus voor talent in de IT-branche en een groot netwerk van IT-professionals? Ben je een zelfstandige en ervaren recruiter met een bewezen staat van dienst in het plaatsen van topkandidaten? Dan hebben we een geweldige kans voor jou!

Wat vragen we van je:

Als Freelance Recruiter met een focus op IT, draag je de verantwoordelijkheid voor het vinden, selecteren en aantrekken van hoogwaardige IT-professionals voor onze organisatie. Jouw uitgebreide netwerk en expertise stellen je in staat om de beste kandidaten te matchen met diverse IT-gerelateerde posities.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Actief benaderen en werven van geschikte IT-kandidaten via diverse kanalen, met nadruk op jouw eigen netwerk.
 • Uitvoeren van diepgaande interviews en screenings om de vaardigheden en geschiktheid van kandidaten te beoordelen.
 • Onderhouden van duurzame relaties met zowel actief als latent zoekende kandidaten.
 • Naadloos samenwerken met interne teams om een duidelijk beeld te krijgen van de functievereisten en zo de perfecte match te vinden.
 • Het recruitmentproces gestroomlijnd laten verlopen, inclusief het opstellen van aantrekkelijke vacatureteksten en het begeleiden van kandidaten gedurende het sollicitatieproces.
 • Verantwoordelijk zijn voor het opstellen en coördineren van het contracteringsproces voor geselecteerde kandidaten.

Functie-eisen:

 • Bewezen ervaring als recruiter, bij voorkeur met een specialisatie in IT-werving.
 • Een actief en relevant netwerk van IT-professionals en diepgaande kennis van de IT-arbeidsmarkt.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een passie voor het enthousiasmeren van kandidaten.
 • Zelfstandig en resultaatgericht, met een indrukwekkende staat van dienst in het succesvol plaatsen van IT-vacatures.
 • Vertrouwd met diverse wervingskanalen en recruitmenttools.
 • In staat om efficiënt en succesvol te werken vanuit je eigen werkplek.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat wij bieden:

Als Freelance Recruiter met een focus op IT, kom je bij ons in aanmerking voor een aantrekkelijke beloning van minimaal € 2.500,00 per succesvolle plaatsing. Toegang tot al onze IT & development aanvragen. Je zal als enige binnen Gewoon henk. op deze aanvragen werken en jij hebt dus de keuze welke je oppakt en welke niet. Wij werken met bedrijven als Schiphol, Gemeente Amsterdam, -Haarlem en -Amstelveen, Waternet, Keesing technologies. NPO, NS en Rabobank. Daarnaast heb je de vrijheid om te werken vanuit je eigen werkplek en gebruik te maken van jouw uitgebreide netwerk om de organisatie te versterken. Flexibiliteit en autonomie staan bij ons hoog in het vaandel.

Ideaal voor startende freelance recruiters. Wij zorgen voor de aanvragen en de backoffice. Het enige waar jij je op focust is de kandidaat en de match!

Ben jij klaar om onze organisatie naar grotere hoogten te brengen en te profiteren van een aantrekkelijke beloning voor elke succesvolle plaatsing? Aarzel dan niet en stuur je CV en een korte motivatie naar reactie@gewoonhenk.nl. Of via onderstaand formulier. Voor vragen kan je contact opnemen met Henk Dijkstra via henk@gewoonhenk.nl

Je kan ook een Whatsapp sturen naar: +31 (0)6 48 51 48 91

We kijken er naar uit om met je in gesprek te gaan!

Geef ons een korte motivatie.
Click or drag a file to this area to upload.
Zonder CV kunnen we je reactie niet verwerken

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden