Leidschendam: Senior Frontend Developer

Wil jij deel uitmaken van een superleuke organisatie, waarbij kwaliteit, teamspirit en samenwerken hoog in het vaandel staan?  Begrijp jij hoe belangrijk een gebruiksvriendelijke website is en wil je graag meedenken over de technische keuzes die het team maakt? Neem je graag het voortouw bij implementaties? Dan zoeken wij jou voor deze vaste baan!

Wat ga je doen?

Een nieuwe of bestaande klant die onze website bezoekt moet de meest gebruiksvriendelijke ervaring hebben in de branche waarin onze opdrachtgever opereert.  Om dat te bereiken werken de UX-specialisten en het Frontend team nauw samen. Als Senior Frontend Developer speel jij een belangrijke rol bij de technische keuzes die als team worden gemaakt. De huidige stack bestaat o.a. uit React, Redux, TypeScript en GraphQL. Je sluit aan bij tech-sessies waarin wordt getoetst of deze stack goed past bij de features waar men aan werkt. Jij helpt mee om schaalbare oplossingen te vinden en te implementeren. Daarnaast help je minder ervaren collega’s met jouw kennis en vaardigheden. Je komt in een divers Scrumteam te werken bestaande uit 5 developers, een Product Owner, Scrum Master, Business Analist en Software tester.

Wat neem je mee?

  • Relevante HBO/WO opleiding
  • Gedetailleerde en uitgebreide kennis van JavaScript, HTML en CSS
  • Voor werken met JavaScript frameworks zoals React of Vue draai jij je hand niet om
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als software developer
  • Complexiteit, uitdaging en afwisseling word jij heel blij van
  • Je deelt graag je kennis en kunde met je junior en medior collega’s
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend

Wat kun je andersom verwachten?

Wij bemiddelen deze functie op basis van werving & selectie, wat betekent dat je direct in dienst treedt bij deze opdrachtgever. Zij bieden o.a.: een goed salaris, 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband), gunstige pensioenregeling, laptop van de zaak, studie- en cursusmateriaal, bedrijfskortingen voor jou maar ook je vrienden en familie op hun producten, supergoede koffie en vooral ook een heel leuk hecht team die graag borrelt en andere leuke dingen naast het werk om doet. Hybride werken is bespreekbaar (maar dat haalt het natuurlijk niet bij de gezelligheid op hun kantoor, waarbij je direct met elkaar kunt sparren).

Zie jij jezelf hier al helemaal werken en wil je dus in aanmerking komen voor deze vaste baan? Of heb je nog wat meer informatie nodig? Reageer dan snel via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar marielle@gewoonhenk.nl

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.
Click or drag a file to this area to upload.
Voeg je CV of portfolio toe
close

Ik stuur je geen spam! Je gegevens worden niet gedeeld met derde en je kan je op elk moment uitschrijven.