Amsterdam:
Vormgever

Voor de FD Mediagroep ben ik op zoek naar een vormgever met uitstekende communicatie skills in Amsterdam.

Als vormgever bij het FD geef je vorm aan het nieuws van morgen. Je bent visueel, typografisch en conceptueel sterk. Je moet snel kunnen schakelen en duidelijk kunnen communiceren. Binnen het design-team ben je verantwoordelijk voor de vormgeving. Je werkt vrij binnen de gestelde stijlgids, maar er is ook ruimte voor verbetering. Het uiteindelijke doel is om de kwaliteit steeds te verbeteren en de lezers/luisteraars/gebruikers zo goed mogelijk te bedienen op alle vlakken.

Over FD Mediagroep:

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info en FD Business zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Het Financieele Dagblad (FD) wordt in steeds bredere kring ontdekt en gewaardeerd. Een passie voor nuchtere feiten, achtergrondartikelen die echt tot inzicht leiden, grondige onderzoeksjournalistiek, een gevoelige maatschappelijke antenne, onpartijdig en wars van hypes. Intussen lezen meer dan 80.000 abonnees het FD via verschillende kanalen. Onze ambities reiken verder. En die maken we graag waar met jou.

Wat breng je mee?

 • HBO werk- en/of denkniveau
 • Affiniteit met nieuws, media en radio
 • Passie voor design, cross mediaal
 • Uitstekende communicatievaardigheden
 • Je werkt gemakkelijk met deadlines
 • Je bent een teamplayer
 • Je bent een sparringpartner op gebied van vormgeving
 • Oplossingsgericht
 • Ervaring met de bekende designsoftware, met name InDesign.
 • Kennis van CMS
 • Flexibel en snel kunnen schakelen.

Deze positie is ideaal voor freelance designers die toch een bepaalde vastigheid zoeken, designers opzoek naar een nieuwe uitdaging en newsjunkies die heel goed kunnen vormgeven.

Herken jij jezelf in het profiel hierboven, dan hoor ik heel graag van je. Stuur me je portfolio en CV naar henk@gewoonhenk.nl.

Reacties zonder portfolio worden niet behandeld.
Reageren kan tot 14 december 2019.