Amsterdam:
Project Manager Digital

Voor een klant in de omgeving van Amsterdam ben ik opzoek naar een Freelance Project Manager Digital voor 36 uur per week en een periode van 6 tot 12 maanden.

Het ambitieniveau is hoog en ik ben op zoek naar een professional die mee wil gaan om deze ambitie te realiseren. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, toont initiatief en kan trefzeker sturen. Je bent klant- & marktgericht, ondernemend en werkt graag resultaatgericht. Je krijgt energie van het werken in een complexe organisatie waarin last-minute zaken kunnen wijzigen en beschikt over een agile mindset.

Daarnaast vind je het leuk om intern en extern draagvlak te creƫren. Je staat stevig in je schoenen en kunt weerstand in de organisatie managen. Je weet hoe je vertrouwen en samenwerking kan realiseren tussen mensen. Je bouwt gemakkelijk contact op, kan een groot netwerk van stakeholders managen en je weet mensen op een positieve manier te overtuigen. Continue verbetering en innovatie staan bij jou hoog in het vaandel. Enerzijds ten behoeve van de structurele optimalisatie van processen. Anderzijds voor de ontwikkeling van de integrale planning & samenwerking met o.a. externe leveranciers/uitvoerders. Dit alles om proactief innovatieve oplossingen aan te dragen passend bij de business processen en de strategie.

Musthaves:

  • Beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis heeft van ITIL, Prince2, agile werken en assetmanagement;
  • Ervaring heeft met (technisch) projectmanagement binnen een complexe & dynamische organisatie, waarbij het accent ligt op beheer en regievoering t.b.v. changes en projecten;
  • Financieel en commercieel inzicht;
  • Zowel operationeel ondersteunend is en op tactisch en strategisch niveau gesprekspartner kan zijn;
  • Ervaring heeft met technisch beheer van visual IT-assets en de implementatie hiervan;

DEZE AANVRAAG IS GESLOTEN

Reacties zonder CV en beschikbaarheid worden niet in behandeling genomen.