Utrecht:
Lead digital Designer

Voor een tech-onderneming in Utrecht ben ik op zoek naar een Lead digital designer met mindblowing UX/UI design skills voor een vaste aanstelling.

Creatieve beelddenker met passie voor muziek/evenementen/festivals gezocht. Als je ergens zo’n 40 uur per week doorbrengt, is het lekker als je werkomgeving past bij wie je bent. En dat je je talent kunt ontwikkelen. Dat je lekkere koffie tot je beschikking hebt. Of thee, als je dat lekkerder vindt. Dat je voelt wat je doet. Zeker als digital designer. Want beeld moet je voelen, net als muziek. Daarom zoeken wij een getalenteerde visual designer om ons team te komen versterken.

Wat ga je precies doen?

Concepten vertalen naar beelden, met het oog op het algehele ontwerp van al onze platformen. Tegelijkertijd ben je ook verantwoordelijk voor de totale user experience en voor het aansturen van onze jonge creatievelingen.

Naar wie ben ik op zoek?

Iemand met een aantal jaren ervaring. Naar iemand die een goed beeld kan vormen bij het gevoel van een muziek/evenementen/festival. Ook als het gaat om een muziekgenre dat je zelf niet bezoekt of kent.

Ik zoek iemand met een afgeronde grafische opleiding op HBO of WO niveau, bijv. Communication and Multimedia Design (HBO) of Industrial Design (WO). Iemand met oog voor detail en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits en Frans is een pré.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil je meer informatie of solliciteren op deze uitdagende functie? Mail me je motivatie en portfolio op henk@gewoonhenk.nl

Reacties zonder CV/Portfolio worden niet in behandeling genomen.
Deze vacature sluit op 13 september 2019.