Den Bosch:
Copywriter met Visual design skills

Voor een van mijn klanten in Den Bosch ben ik op zoek naar een Freelance (web)copywriter met visual design skills. (Content Creator)

Het is een project 6 maanden voor 32 uur per week. Zie omschrijving hieronder:

Ben jij nieuwsgierig en gaat jouw hart sneller kloppen van complexe zaken simpel verwoorden? En wil jij vorm en inhoud geven aan onze digitale content strategie om daarmee onze reputatie te versterken? Reageer dan vandaag.

Jij maakt het mogelijk
Voor iedereen de nummer 1 in nieuwe energie. dat is onze ambitie. Wij willen iedereen in staat stellen om op zijn eigen manier mee te doen aan het beter maken van zijn leefwereld door het inzetten van de ongekende mogelijkheden van energie.

Als Content Creator zet je deze ambitie om in creatieve content voor met name digitale media en waarborg je de kwaliteit en actualiteit hiervan. Je gebruikt de juiste tone of voice, zorgt voor gebruiksvriendelijke teksten die aansluiten bij onze interne en externe doelgroepen en laat dit ook visueel tot uiting komen. Short copy, long copy, voor jou is dat geen probleem. Het visueel verpakken van de kernboodschap zit in je DNA.

Ook lever je zelfstandig interessante onderwerpen aan voor de content kalender. Jouw teksten inspireren en maken enthousiast en de content die je maakt resulteert in clicks, leads, wordt veel gedeeld en draagt bij aan de verbetering van de zichtbaarheid, sympathie en reputatie van ons
bedrijf.

Met gedrevenheid, enthousiasme en met de nodige eigenaarschap pak jij als Content Creator je rol als het gaat om:

  • Het zelfstandig schrijven van teksten (long copy, short copy) voor websites, mailings, social media, blogs en white papers volgens bestaande kaders, redactionele richtlijnen en kwaliteitsnormen.
  • Het verzamelen van en analyseren van informatie (tekst en beeld) voor content en deze beoordelen op relevantie.
  • Proactief signaleren of het nodig is om teksten en/of beeld te wijzigen en bespreekt dit met betrokkenen.
  • Het analyseren en adviseren over zoekmachine-optimalisatie (SEO)
  • Het voeren van beeldredactie, het maken van visuals, het ontwikkelen van videoscripts en het ontwikkelen van inhoud voor infographics
  • Online trends omzetten in contentverbeteringen.
  • Het aansturen van leveranciers voor diverse contentvormen.
  • Het beheren van één of meer online platformen.

Wil je meer weten? Mail me op henk@gewoonhenk.nl 

(Gesloten)