Groningen:
UX designer

Voor een klant in Groningen zijn we op zoek naar een ervaren UX-designer die hun websites begrijpelijk, inzichtelijk en zelfs leuk maken voor onze miljoenen gebruikers. Binnen ons ICT innovatie-team zijn we dagelijks bezig om betekenisvolle nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor onze gebruikers. Het is voor ons heel duidelijk dat we daarin absoluut de beste UX-designer nodig hebben!

Je gaat in een scrumteam werken met onder andere een visual designer, online data analist, developers, testers, een product owner en een scrum master. Met hen ben je verantwoordelijk voor ruim 30 websites en geef je de gebruikers de beste UX die er is. Je ontwerpt, maakt prototypes en valideert deze met diverse testen. De gebruiker staat hierbij altijd op de eerste plaats.

Je bent een goede ontwerper en kent de verschillende methodes die je kunt gebruiken om tot de beste gebruikerservaring te komen. Je komt niet in een gespreid bedje, maar met jouw visie en daadkracht weet je snel resultaten te boeken.

EISEN

  • minimaal een hbo-opleiding in UX Design;
  • ruime ervaring met Axure, Invision, Sketch en Creative Suite of gelijkwaardige tools;
  • kennis van de mogelijkheden van CSS en HTML pre;
  • gevoel voor visual design;
  • ervaring met gebruikerstesten
  • ervaring met werken met gestandaardiseerde interactiepatronen en styleguides
  • fan van de Lean start-up methode

Het gaat hier om een tijdelijke aanstelling voor 40 uur per week tot het einde van het jaar met een mogelijke verlenging. Freelance en/of DGA’s mogen we helaas niet aanbieden voor deze functie. Ik zie je portfolio graag tegemoet via henk@gewoonhenk.nl