Heerlen: UX Designer

Wil jij als UX designer een prominente rol spelen in het innovatieproces van deze grote organisatie en kun je je weg goed binnen een team van developers vinden? Dan is deze tijdelijke baan wellicht interessant voor jou!

Wat ga je doen?

Als UX designer wireframes maken voor de ontwikkelaars, het ontwerpen van protypes en het valideren van concepten met eindgebruikers. Daarnaast help je als onderdeel van het totale innovatieteam mee met allerlei voorkomende zaken zoals het mede organiseren van events, begeleiden van stagiaires, communicatie en marketing activiteiten. Verder speel jij een prominente rol in het innovatieproces dat voorziet in een gestructureerde werkwijze om van Idea generation naar prototyping, MVP, Pilot en bij succes scale-up te gaan. Daarnaast coach en deel je kennis met de overige leden van het DevOps team en stagiaires.

Wat neem je mee?

  • Afgeronde HBO opleiding (UX design)
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met research-technieken, waaronder: User observations, Interviewing, User journey mapping, Focus Groups, Brainstorming, Prototyping, Wireframing & Mockups (Lo-fidelity), High-fidelity prototypes en het opstellen van rapportages
  • Je hebt kennis van de Agile werkwijze en hebt ervaring met het werken in een Scrum-team
  • Aantoonbare werkervaring met voice user interface (VUI)
  • Aantoonbare werkervaring met Material Design;
  • Je bent in bezit van een PSM I (Scrum Master Professional I) certificaat;
  • Je hebt kennis en ervaring over het Design Thinking proces (discover, define, ideate, prototype en evaluate)
  • Je hebt ervaring met het faciliteren van sessies: brainstorm, gebruikerssessie, en scrum-events, zowel digitaal als fysiek (Miro/Mural).

Deze tijdelijke fulltime baan is op basis van detachering en vanaf 6 juni 2022 voor 1 jaar, met optie tot verlenging van 1 x 1 jaar. Wil jij in aanmerking komen voor deze uitdagende functie? Reageer dan voor 28 april 2022 door middel van onderstaand reactieformulier of per email naar marielle@gewoonhenk.nl

 

 

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.
Click or drag a file to this area to upload.
Voeg je CV of portfolio toe
close

Ik stuur je geen spam! Je gegevens worden niet gedeeld met derde en je kan je op elk moment uitschrijven.