Haarlem: Allround Marketing & Communicatie medewerker

Wij zijn per direct op zoek naar een Marketing/Communicatie Medewerker in Haarlem/Amsterdam voor 32 uur per week. Wij zoeken een creatieve zelfstandige marketeer. Je gaat aan de slag voor verschillende merken, voornamelijk henk. Connecting Creatives. Daarnaast zal je werken aan diverse merken binnen de Tech, F&B en IT branche. Kan jij ons helpen met het maken van een professionaliseringsslag? Dan zijn wij op zoek naar jou, dus lees snel verder!

henk. is een agentschap voor creatieven die vraag en aanbod bij elkaar brengt. Of dit nu een designer is bij een bureau of content specialist bij de gemeente. Wij zoeken de verbinding en verzorgen de match. Voor 2022/23 willen we ons meer richten op de zichtbaarheid met een bijbehorende plan. Ben jij creatief en kleur jij vaak buiten de lijntjes, dan zoeken we jou.

Wat ga je doen:

Zoals je inmiddels hebt begrepen kan onze marketing communicatie wel wat aandacht gebruiken. Er is dan ook wel wat werk aan de winkel. Als marketing medewerker ben je verantwoordelijk voor zowel de online- als offline marketing. Met allround bedoelen we ook echt allround denk aan de socials, persberichten, media inkoop etc.

Wat neem je mee?

  • Jij weet een feestje te maken van de successen die we behalen en dit naar buiten te brengen.
  • Je maakt analyses en verbetervoorstellen om henk. meer bekendheid te geven.
  • De socials kennen geen geheimen voor je
  • Het schrijven of vertalen van een persbericht is geen uitdaging voor je
  • Creatieve ideeen voor het samenstellen van perskits
  • Je initieert zelf zaken die bijdragen om de bekendheid van henk. te vergroten.
  • Het belangrijkste vinden wij dat je boordevol ideeën zit en deze ook graag zelf wilt uitvoeren.

Wat bieden wij

Een erg afwisselende functie in een leuk team waarbij je de kans krijgt om je eigen ideeën direct door te voeren. Het salaris afhankelijk van kennis en ervaring, tussen € 2400-3000 bruto per maand (o.b.v. 40 uur) Om je werk goed te kunnen doen verzorgen wij een laptop, mobiel.

Vragen of reageren? Dat kan via henk@gewoonhenk.nl of bellen met 06 14197592

Henk. gelooft dat men het beste tot zijn of haar recht komt in een inclusieve werkomgeving waar respect, samenwerking en aandacht voor individuele kwaliteit voorop staan.

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.
Click or drag a file to this area to upload.
Voeg je CV of portfolio toe
close

Ik stuur je geen spam! Je gegevens worden niet gedeeld met derde en je kan je op elk moment uitschrijven.