Haarlem: Account manager

henk. Connecting Creatives groeit! Wij zijn daarom per direct op zoek naar een enthousiaste Accountmanager, die met ons mee wil groeien en ons nog meer op de kaart wil zetten.

henk. is een agentschap voor creatieven die vraag en aanbod bij elkaar brengt. Of dit nu een designer is bij een bureau of content specialist bij de gemeente. Wij zoeken de verbinding en verzorgen de match. Heb je lef en doorzettingsvermogen en ben je een echte netwerker die het netwerk aan opdrachtgevers van henk. Connecting Creatives nog verder uit kan en wil breiden? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen:

Je gaat zelfstandig op zoek naar nieuwe potentiële opdrachtgevers in het creatieve segment en maakt hier wekelijks een mooie acquisitie lijst van.  Je schroomt niet om vervolgens de telefoon te pakken en mooie opdrachten of vacatures voor onze creatives binnen te halen waarbij je het achterhalen van de klantvraag als uitdaging ziet. Je gaat mee op klantbezoek en legt op termijn zelfstandig klantbezoeken af. Ook sparren we graag met jou over mogelijkheden en ideeën om vanuit commercieel oogpunt, henk. Connecting Creatives verder te ontwikkelen.

Wat neem je mee?

  • Telefonische acquisitie zie jij als uitdaging en draai je je hand niet voor om
  • Affiniteit met recruitment of de uitzendbranche
  • Affiniteit met het creatieve segment
  • Ondernemersmentaliteit en enthousiasme
  • Doorzettingsvermogen en lef

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie binnen een enthousiast team voor 24-30 uur per week, waarbij je alle vrijheid krijgt om een mooi netwerk op te bouwen, jezelf verder te ontwikkelen en mee te werken aan de verdere ontwikkeling van henk. Connecting Creatives Je ontvangt een prima startsalaris die aangevuld wordt met een mooie bonusregeling. Om je werk goed te doen verzorgen wij een laptop en mobiel.

Enthousiast? Reageer vandaag via onderstaand formulier of neem contact op met Marielle via marielle@gewoonhenk.nl. Je kan natuurlijk ook bellen: +31 (0)6 43 248 737

Henk. gelooft dat men het beste tot zijn of haar recht komt in een inclusieve werkomgeving waar respect, samenwerking en aandacht voor individuele kwaliteit voorop staan.

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.
Click or drag a file to this area to upload.
Voeg je CV of portfolio toe
close

Ik stuur je geen spam! Je gegevens worden niet gedeeld met derde en je kan je op elk moment uitschrijven.