Driebergen: 2x Senior Contentspecialist

Heb jij een scherp oog voor het nieuws en bent jij alert op kansen voor storytelling binnen de politieorganisatie en naar de buitenwereld via verschillende kanalen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen? 

Als senior contentspecialist werk je voornamelijk in de Newsroom, waar je ontwikkelingen binnen en buiten de politie vertaalt naar relevante content voor de Landelijke Eenheid. De veranderende maatschappij vraagt een andere manier van communiceren, zowel intern als extern. We moeten meer dan ooit naar de buitenwereld luisteren en de dialoog aangaan, zowel met collega’s als met burgers. Daarnaast wordt er steeds meer gewerkt met beeld (fotografie en video) en social media.Jouw creatieve contentideeën dragen bij aan het effect dat we willen bereiken met verschillende communicatie-uitingen. Je zorgt met jouw kennis voor het effectief inzetten van de juiste woorden en de juiste inzet van kanalen. Je schrijft teksten voor zowel de interne als externe kanalen van de Landelijke Eenheid.

Wat neem jij mee?

Eisen (dit zien wij dus graag aantoonbaar op jouw CV terug):

  • Een erkend, volwaardig en volledig afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau in de richting van communicatie en/of journalistiek.
  • In de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol binnen een grote organisatie (3000+fte).
  • Aantoonbare werkervaring binnen een Newsroom.
  • Aantoonbare werkervaring met storytelling.
  • Bij voorkeur ervaring binnen (semi) overheid en/of de Politie.

De functie start per 1 december a.s.  (of eerder als de screening voor die tijd rond is) en is voor in ieder geval 1 jaar, met optie tot verlenging van 2 x 12 maanden. Het is een fulltime rol voor 36 uur per week. In totaal zoeken wij 2 fulltime medewerkers..

Freelance en op basis van detachering zijn beide mogelijk. Bij freelance bedraagt het maximum uurtarief €68 excl. BTW en incl. reis -en onkosten.

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag jouw skills inzetten bij deze langdurige opdracht?  Stuur dan voor 08-08-2023 jouw CV en motivatie naar marielle@gewoonhenk.nl

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden