henk. verbindt jou met de juiste kandidaat. No cure, no pay; waar wacht je nog op
Deze bedrijven gingen je voor:

henk. is dé gespecialiseerde intermediair
voor al je personeelsbehoefte
Creatie, design en tech.

Er zijn meer functies dan ooit tevoren. henk. zorgt op het gebied van creatie, design en tech dat jij de juiste kandidaat niet misloopt. De werkwijze is simpel: No cure, no pay! Mijn team en ik staan voor je klaar om je te ondersteunen bij je zoektocht naar een geschikte creatieve professional. Of het nu gaat om een grote langdurige opdracht of juist een korte. Voor elke vraag is ruimte. Zo er is voor elke opdracht een perfecte kandidaat. Niet alleen in hard skills, maar juist in persoonlijke stijl en aanpak.

Ben je op zoek naar een designer voor je project of heb je extra ondersteuning nodig op het gebied van creatie of development? Dan ben je hier aan het juiste adres.

henk. werkt op basis van no-cure no-pay.
Bekijk hieronder onze services:

Flexibel

Zoek je een tijdelijk talent die een knallend resultaat geeft en je team werk uit handen neemt? De freelancers in mijn netwerk kunnen snel starten en zijn in te zetten aan de hand van jouw tijdschema. Hierdoor blijf je flexibel en heb kies jij de freelancer die past bij jou.

Zorgeloos

Voor de lange termijn op zoek naar een nieuw teamlid? Moet je je gewaardeerde collega tijdelijk missen? Uit al het talent maak ik een eerste selectie en jij kiest de juiste fit. Ik zorg voor verloning. Jij wint tijd en kan meteen beginnen met inwerken.

De tijd vliegt

Een vaste positie vrij, die je snel met goed talent wil invullen? Ik neem jou werk uit handen en doe het hele werving en selectieproces. Van pakkende vacature tekst tot selecteren van talent. Zo bespaar jij kostbare tijd en kies je snel een teamlid.

Maatwerk

Lijkt de persoon die jij zoekt niet te bestaan? Ik onderzoek of het profiel dat je zoekt in markt actief is. En zorg ervoor dat je hem of haar bereikt. Op die manier verbreed jij je bereik, verkort je de zoektocht naar een geschikt persoon en kan je project succesvol starten.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met me op. Laat je gegevens hieronder achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op. Je kan natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen via henk@gewoonhenk.nl of telefonisch +31(0)6 141 975 92