naar gewoonhenk.nl ->

Ben je op zoek naar een flexibele medewerker of juist een vaste nieuwe collega? henk. Connecting Creatives biedt verschillende mogelijkheden om de extra werkdruk op te vangen.

Een creatieveling, een designer of een Tech-hero? Wil jij gewoon het optimale voor jouw team of project? In tijden van een oververhitte arbeidsmarkt is er weinig talent beschikbaar. Maar met een heel sterk netwerk kom je altijd tot een oplossing. Ik ben henk. die jou het maximale resultaat laat halen met jouw team zonder een tijdrovende zoektocht uit te zetten.

Meer weten?

klik hier voor al uw vragen


Flexibel

Zoek je een tijdelijk talent die een knallend resultaat geeft en je team werk uit handen neemt? De freelancers in mijn netwerk kunnen snel starten en zijn in te zetten aan de hand van jouw tijdschema. Hierdoor blijf je flexibel en heb kies jij de freelancer die past bij jou.

Zorgeloos

Voor de lange termijn op zoek naar een nieuw teamlid? Moet je je gewaardeerde collega tijdelijk missen? Uit al het talent maak ik een eerste selectie en jij kiest de juiste fit. Ik zorg voor verloning. Jij wint tijd en kan meteen beginnen met inwerken.

Tijdsbesparing

Een vaste positie vrij, die je snel met goed talent wil invullen? Ik neem jou werk uit handen en doe het hele werving en selectieproces. Van pakkende vacature tekst tot selecteren van talent. Zo bespaar jij kostbare tijd en kies je snel een teamlid.

Maatwerk

Lijkt de persoon die jij zoekt niet te bestaan? Ik onderzoek of het profiel dat je zoekt echt in de markt actief is. En ik zorg dat je hem bereikt. Op die manier verbreed jij je bereik, verkort je de zoektocht naar een geschikt persoon en kan je project succesvol starten. 


Ben je al nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bel of stuur een Whatsapp bericht naar +31 (0)6 485 148 91of mail op henk@gewoonhenk.nl Of laat een bericht achter via onderstaand formulier. Ik sta voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en ik stel me graag aan je voor. Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen ik contact met je op.