Arnhem: Communicatieadviseur large projects

Kun jij communicatiestrategie snel en duidelijk vertalen naar een aanpak en dit ook uitvoeren? Kun jij je snel projecten eigen maken en de interne organisatie meekrijgen? Lees dan snel even verder…

Wat ga je doen?

De organisatie is op zoek naar een tijdelijke communicatieadviseur deelprojecten Large Projects. De afdeling Large Projects Nederland (LPN) is verantwoordelijk voor grote (nieuwbouw)projecten. In overleg met de stakeholders (waaronder het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat) realiseren wij met dedicated teams onze taken binnen de tijd, geld, scope, kwaliteit.

Voor twee deelprojecten binnen Large Projects Nederland zoeken we tijdelijk een hands on communicatieadviseur voor ongeveer 28 – 32 uur per week. Iemand die proactief is en die de communicatiestrategie snel en uitstekend vertaalt naar een concrete aanpak en die uitvoert. Je bent in staat binnen korte tijd een tweetal projecten je eigen te maken en je hebt de skills om onze interne, complexe organisatie mee te krijgen. Kortom, we zoeken een doener die nadenkt en zich senang voelt bij interne verander- of verbeterprocessen.

Wat zien wij graag in jouw CV terug? 

  • HBO opleiding Communicatie/Digitale media
  • Ervaring als communicatieprofessional en ervaring in de communicatieve ondersteuning van projecten
  • Sterke communicatieve vaardigheden, bent overtuigend en hebt een zelfverzekerde schrijfstijl
  • Pro – actief, creatief en een “can – do” mentaliteit

Aanvullende informatie

Deze opdracht start per z.s.m. tot en met eind juli 2024 en is voor 28-32 uur per week. Voor start dien je een VOG te kunnen overleggen en wordt een pre-employment screening gedaan. De opdrachtgever zoekt een kandidaat die binnen 1 uur reizen vanaf Arnhem woonachtig is. Er wordt hybride gewerkt. De functie kan op basis van freelance of detachering worden ingevuld.

Ben jij de communicatieadviseur die wij zoeken?  Stuur dan uiterlijk 7 juli jouw CV en motivatie naar marielle@gewoonhenk.nl

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden