Apeldoorn: Communicatieadviseur

Wil jij meebouwen aan de Politie van morgen en overmorgen en jouw ervaring als communicatieadviseur inzetten bij de Politie academie? Dan zoeken wij jouw voor deze interim functie!

Wat ga je doen?

Samen met negen collega’s vorm je het Team Communicatie. Vanuit Apeldoorn zet je samen met collega’s onze organisatie neer als dé onderwijsinstelling en hét kennisinstituut op het gebied van politiekunde. Zo zorg je er mede voor dat zowel ervaren collega’s als nieuwe studenten zich goed kunnen ontwikkelen. Je bent een ervaren communicatieadviseur die alle facetten van het vakgebied beheerst. Je beschikt over een hands-on mentaliteit. Van het meebouwen aan een nieuwe afdeling krijg je energie. Verder houd je je rug recht in een veranderende omgeving en een complex krachtenveld met kritische professionals en tegengestelde belangen. Met jouw overtuigingskracht weet je mensen in beweging te krijgen. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van communicatie en social media. Tot slot ben je een teamspeler die goed kan samenwerken met andere professionals. Jij wilt je collega’s altijd verder helpen.

Wat neem jij mee?

  • Erkend en volledig HBO-diploma in het communicatievakgebied
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur.
  • Aantoonbare werkervaring met advisering in een complexe organisatorische omgeving.
  • Aantoonbare werkervaring binnen het (sociale) medialandschap.
  • Aantoonbare werkervaring met reputatiemanagement, interne en externe communicatie en crisiscommunicatie.

Ben jij die communicatieadviseur die wij zoeken en ben jij vanaf 1 augustus tot en met eind juli 2024 beschikbaar voor 36 uur? Stuur dan jouw CV en motivatie zo snel mogelijk en voor 30 juni a.s. naar marielle@gewoonhenk.nl

De functie kent een optie tot verlenging van 2×12 maanden

Invulling kan op basis van freelance of detachering

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden