Amsterdam: Webredacteur met ICT achtergrond

Wil jij graag aan de slag op het snijvlak communicatie en ICT en ben jij een kei in het schrijven en redigeren van content? Dan zoeken wij jou voor deze parttime opdracht voor in ieder geval 3 maanden!

Wat ga je doen?

Je draait als lid van het redactieteam me met de normale dagelijkse werkzaamheden: het afstemmen en schrijven van interne content en berichten voor de website, inclusief het plaatsen ervan. Verder treed je op als adviseur en stel je het communicatieplan  op van de nieuwe strategie, advies voor specifieke werkgroepen en communicatiemiddelen ontwikkelen voor uitrol nieuwe hardware (user adoption). Je redigeert en migreert eventueel ook nog content naar de nieuwe website als het even kan.

Wat neem je mee?

We zoeken iemand op het snijvlak van communicatie en ICT. Dat betekent dat je een afgeronde hbo/wo-opleiding Communicatie of ICT hebt, aangevuld met minimaal vijf jaar werkervaring in ICT (bij opleiding Communicatie) of webredactie (bij ICT-opleiding)

Ben jij per 5 september a.s. beschikbaar voor 24 uur per week? Reageer dan voor 3 augustus middels onderstaand formulier of stuur een email naar marielle@gewoonhenk.nl

De opdracht loopt in ieder geval tot en met begin december 2022 en kent een optie tot verlenging. Zowel Freelance als detachering zijn beide mogelijk

 

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.
Click or drag a file to this area to upload.
Voeg je CV of portfolio toe
close

Ik stuur je geen spam! Je gegevens worden niet gedeeld met derde en je kan je op elk moment uitschrijven.