Amsterdam: User Experience Designer

Durf jij de uitdaging aan te gaan om met jouw designs de operational excellence te bevorderen en het gebruikersgemak en gebruikersbeleving van de applicatie waarmee de gebruikers moeten werken te verhogen? Lees dan even verder!

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met het ontwerpen van de front-end toepassingen van het medewerkersportaal. Jij zorgt voor designs die ‘operational excellence’  bevorderen maar ook bijdragen aan een vitale en blije gebruiker. Jij ben in staat om samen met de informatieanalist en de productowner de behoeften en wensen van de gebruikers in kaart brengen. Je bent gewend te werken in scrum-sprints. Je kunt goed samenwerken met zowel ontwikkelaars (technisch) als gebruikers (de business). Je ontwerpt onder andere:
• Persona’s van de verschillende gebruikers;
• Prototypes en beeldmateriaal om gebruikers te betrekken in het ontwerp- en ontwikkelproces;
• Frontend designs voor het medewerkersportaal van het programma
• Frontend designs voor het klantenportaal zakelijk en partners;
• Frontend designs voor de interactie laag rondom een selfservice component.

Wat neem je mee?

Naast een relevante HBO opleiding en HBO werk- en denkniveau heb je aantoonbare ervaring met Invision, Sketch, Jira, Confluence en Miro. Daarnaast neem je ervaring mee in het verhogen van efficiëntie in workflows en het verbeteren van de gebruikerservaring met de business applicaties en heb je ervaring met met tonen van geografische data (cartografie). Vanzelfsprekend heb je ervaring met het interviewen van gebruikers en zou het helemaal mooi zijn als je ervaring en/of kennis van HTML5, CSS, JavaScript en React hebt.

Ben jij per medio mei 2022 een jaar en 36 uur per week beschikbaar en wil jij deze uitdaging graag aangaan?  Reageer dan voor 13 mei middels onderstaand formulier of stuur een email naar marielle@gewoonhenk.nl 

Invulling van deze opdracht kan op basis van detachering of freelance

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.
Click or drag a file to this area to upload.
Voeg je CV of portfolio toe
close

Ik stuur je geen spam! Je gegevens worden niet gedeeld met derde en je kan je op elk moment uitschrijven.