Amsterdam/Thuis: Teamleider HR Advies

Wil jij met de andere Teamleiders van de afdeling werken aan de veranderingsopgave binnen deze uitdagende organisatie en ben jij resultaatgericht en zoek jij een uitdagende leidinggevende rol waarin jij jouw ervaring als Teamleider HR ten volle kan benutten? Lees dan even verder….

Wat ga je doen?

Als teamleider ga je samen met de andere Teammanagers en het afdelingshoofd aan de slag met de veranderopgave binnen de afdeling. Je geeft leiding aan een team van enthousiaste professionals op het gebied van HR advies, Leren en Ontwikkelen, Ambtelijke secretariaat en specialisten. Het team bestaat uit ongeveer 15 medewerkers.
Je maakt deel uit van het MT M&O (samen met Teammanager Salaris -en Personeelsadministratie, functioneel beheer en verzuim en
Teammanager recruitment- en interim team); vervangt de afdelingsmanager incidenteel en draagt bij aan de ontwikkelingen en vraagstukken van de afdeling. Je bent een stevige sparringpartner voor de directie, afdelingsmanagers en andere stakeholders binnen de organisatie. Daarnaast stuur je op resultaat en bewaakt het zakelijke perspectief. Het is belangrijk om de integraliteit te bewaken en te zorgen voor de samenhang en het versterken van de HR dienstverlening. Je levert een bijdrage aan veranderkundige initiatieven op het terrein van organisatieontwikkeling en het wendbaar maken van de organisatie.

Wat neem je mee?

Naast een relevante HBO/WO HR opleiding en minimaal 5 jaar ervaring als Teamleider HR in de volle breedte en aan diverse HR professionals,  heb je ook goede ervaring met het schrijven van beleidsstukken. Verder ben je een verbinder, inspirerend en innovatief en heb je durf en kun jij je uitstekend bewegen binnen een complexe organisatie waarbij een goed gevoel voor politieke verhoudingen belangrijk zijn.

Ben jij dit? 

Herken jij jezelf in deze omschrijving en ben je per uiterlijk half december a.s. beschikbaar voor in ieder geval 6 maanden en voor 32-36 uur per week? Dan horen wij graag van je middels onderstaand reactieformulier of per e-mail aan marielle@gewoonhenk.nl

De opdracht kent een optie tot verlenging en de opdracht kan op basis van freelance of middels detachering worden ingevuld. Bij de opdrachtgever kan deels thuis worden gewerkt (hybride)

 

 

 

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.
Click or drag a file to this area to upload.
Voeg je CV of portfolio toe
close

Ik stuur je geen spam! Je gegevens worden niet gedeeld met derde en je kan je op elk moment uitschrijven.