Amsterdam/Remote: Social Media topper

Heb jij gemiddeld zo’n 6-8 uur per week tijd en hoeft niemand jou meer uit te leggen hoe je Social Media goed in kan zetten? Dan zoeken wij jou voor deze tijdelijke functie!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag bij een internationale speler op gebied van branding, strategische communicatie, digital marketing en design. Voor een opdrachtgever in de SB Tech manage jij de social media platforms, zoals Instagram, Twitter, LinkedIn en Meta/Facebook. Je ontwikkelt de social media strategieën en voert deze uit.

Wat neem je mee?

  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie (accent ligt op Instagram)
  • Ervaring met het opzetten en uitvoeren van campagnes 
  • Engels en Nederlands vloeiend in woord en geschrift 
  • Je kan het management adviseren op gebruik en strategie van social media
  • Relevante HBO opleiding

Wat kun je verwachten?

Een hybride functie waarin je gemiddeld 6-8 uur ingezet wordt (dit is afhankelijk van de campagnes) waarbij je 1 á 2 keer per kwartaal op kantoor wordt verwacht voor projectmeetings. Je bent altijd welkom om ook op kantoor te werken, maar remote werken is ook geen enkel probleem. De functie start per zsm en duurt in ieder geval tot en met eind 2022 met optie tot verlenging. Freelance en detachering is beide mogelijk. Interesse? Reageer dan z.s.m. middels onderstaand formulier of stuur een email naar marielle@gewoonhenk.nl

 

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.
Click or drag a file to this area to upload.
Voeg je CV of portfolio toe
close

Ik stuur je geen spam! Je gegevens worden niet gedeeld met derde en je kan je op elk moment uitschrijven.