Amsterdam: Product Designer

 

Ben jij niet bang om een brede verantwoordelijkheid te dragen als designer en samen met een Product Owner, developers en andere stakeholders nieuwe features te bedenken voor meerdere producten? Lees dan vooral even verder…

Wat ga je onder andere doen?
Voor de digitale producten van 2 domeinen van dit dagblad, zijn we op zoek naar een senior product designer met een sterke passie voor design, oog voor detail, maar belangrijker nog: een mindset waarbij de gebruiker op de eerste plek staat. Als (senior) Product Designer heb je ervaring met werken in een agile-werkomgeving en draai je mee in een product team met developers en ben je helemaal into Figma.

Wat neem je mee?
• HBO/WO diploma in de richting van Product Design of Multimedia Design.
• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het designen van apps en websites.
• Je hebt een uitgesproken mening en durft die ook te verdedigen, maar bent vanzelfsprekend ook in staat om te luisteren en samen tot een oplossing te komen.
• Je hebt ervaring met het doen van kwantitatief onderzoek én kwalitatief onderzoek. Van enquêtes tot (hands-on) usability testen met gebruikers.
• Je bent bekend met Jira en hebt ervaring met het schrijven van user stories.
• Je bent bekend met agile-werken en het scrumproces

Heb jij interesse in deze opdracht per z.s.m. en voor in ieder geval 3 maanden en ben jij 24 –  37,5 uur (fulltime) beschikbaar? Reageer dan zo snel mogelijk middels onderstaand reactieformulier

De opdracht kan op basis van detachering of freelance worden ingevuld en kent een optie tot verlenging

 

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.
Click or drag a file to this area to upload.
Voeg je CV of portfolio toe
close

Ik stuur je geen spam! Je gegevens worden niet gedeeld met derde en je kan je op elk moment uitschrijven.