Amsterdam: Freelance Recruiter/Business Partner

Voor een van onze klanten is Gewoon henk. op zoek naar een Recruiter business partner Projects/ASM:

Als recruiter business partner ben je verantwoordelijk voor het volledige recruitment proces voor met name technische vacatures. Jij kent als geen ander deze technische doelgroep, beschikt over een groot netwerk en weet hoe je deze doelgroep kan bereiken. Je hebt veel contact met de business. Je haalt daar de vraag op met betrekking tot de ontwikkelingen in de business en bepaalt de impact voor alle voorkomende recruitment-activiteiten, waaronder het opstellen van een wervingsplan. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op de arbeidsmarkt en je weet dit te vertalen naar een effectieve recruitmentstrategie voor jouw doelgroepen en Business Area. Je adviseert de hiring manager in het recruitmentproces en zorgt ervoor dat het gehele proces soepel verloopt, met als belangrijkste focus de candidate journey. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies tav het constant verbeteren van het recruitment-proces en benodigde tools. Je staat open voor vernieuwing en past het recruitmentproces hier op aan.

Momenteel ontwikkelen we een nieuwe visie over onze recruitmentprocessen; future proof en met een optimale employee journey. Jouw bijdrage is natuurlijk cruciaal, het begint allemaal bij een soepel en laagdrempelig proces zodat de toekomstige medewerker zich vanaf het eerste moment thuis voelt. En ook dat vinden we belangrijk: een diverse en inclusieve organisatie, dus ben je als corporate recruiter degene die dit uitstraalt en hieraan bijdraagt.

Wat neem je mee?
Je gebruikt je interne en externe netwerk en je bent in staat om de recruitment processen met het team recruitment continu te verbeteren. In deze “War on talent” weet jij talenten proactief te vinden en te verbinden. Jij hebt een flexibele instelling, bent resultaatgericht en je hebt uitstekende stakeholder management skills. Je bent in staat om het gehele recruitmentproces zowel inhoudelijk als organisatorisch autonoom en succesvol te begeleiden en neemt het team daar in mee. Je bent zowel in je vak en als persoon gedreven en enthousiast. Heb je tenslotte ook nog het onderstaande in huis dan horen wij graag van je:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 8 jaar actuele ervaring als (Corporate-) Recruiter;
  • Bewezen sourcing- en talentpooling vaardigheden;
  • Proactieve en hands on mentaliteit;
  • Teamplayer met overtuigingskracht.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je beschikbaar voor 36 uur per week tot einde van het jaar reageer dan vandaag! Het betreft hier een freelance positie met een maximaal uurtarief van € 80,00 (All-incl. Exclusief BTW) De deadline voor deze aanvraag is 19 september 2023 – 15:00u. en reageren doe je door middel van onderstaand formulier of e-mail je CV en motivatie naar henk@gewoonhenk.nl

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden