Amersfoort: Operationeel medewerker backoffice

Hou jij niet van losse eindjes, ben je klantvriendelijk ingesteld en heb je administratieve ervaring ? Lijkt het je leuk om bij een heel gezellig no-nonsense studio te werken die mooie dingen maakt voor merken als Douwe Egberts, Samsung, Braun, Akzo Nobel? Dan zoeken wij jou voor deze mooie vaste baan bij No Panic in Amersfoort!

Wat ga je doen?

Je wordt verantwoordelijk voor de projectadministratie van de binnengekomen projecten bij No Panic, waarbij je kunt denken aan: aanvragen aannemen, offertes opmaken, soms drukwerk bestellen, PO nummers bij de opdrachtgevers opvragen en de DTP opdrachten die zijn afgerond op administratief gebied afronden. Je pakt een stuk relatiebeheer op en hebt regelmatig de opdrachtgevers van No Panic aan de telefoon, contact ze via Teams of ziet ze live tijdens een klant bezoek. Dit kan zijn omdat je een PO nummer mist, maar ook simpelweg om de contacten te onderhouden of opdrachten door te nemen. De designers bij No Panic zijn zelfsturend en pakken zodra de opdrachten binnen zijn gekomen en duidelijk zijn het contact met de opdrachtgevers over de projecten die ze in behandeling nemen zelfstandig op. Als je het leuk vindt om een stukje sales op te pakken is daar zeker ook ruimte voor evenals het organiseren van activiteiten voor je collega’s. Het allerbelangrijkste blijft echter wel: het soepel laten verlopen van de projectadministratie.

Wat neem jij mee?

  • MBO opleiding
  • Je kan snel schakelen en het overzicht in je werkzaamheden goed bewaren
  • Je bent communicatief vaardig en je bent niet bang om de telefoon op te pakken
  • Je vindt het fijn om de projectadministratie soepel te laten verlopen zodat er geen losse eindjes ontstaan
  • Je bent klantgericht ingesteld
  • Als je ervaring hebt in deze branche en met drukwerk bestellen is dat super, maar er is ook ruimte om dat te leren
  • Je spreekt en schrijft naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal uitstekend

What’s in it for you?

Allereerst: een superleuk klein team. Je toekomstige collega’s zijn no-nonsense, klantvriendelijk en enthousiast en kijken uit naar jouw komst.

Na onze bemiddeling krijg je direct een contract aangeboden door No Panic zelf. De functie is voor 40 uur per week, maar 4 dagen per week werken is bespreekbaar.

Zoeken wij jou voor deze vaste baan? Stuur dan zo snel mogelijk je CV en motivatie naar marielle@gewoonhenk.nl

De werving voor deze functie loopt uitsluitend via onze organisatie. Voor vragen graag met ons contact opnemen.

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden