Monnickendam: Projectleider Digitale Moderne Werkplek

Heb jij aantoonbare werkervaring als projectleider op het gebied van het realiseren van Digitale Moderne Werkplekken en het leiden van een adoptietraject Microsoft 365?  Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Wij zoeken een Projectleider voor het moderniseren van de digitale werkplekken van de opdrachtgever middels het implementeren van / migreren naar een op Microsoft 365 / Azure gebaseerde Modern Workplace. Dit met als IST situatie een op Citrix gebaseerde, in de datacentra van KPN Werkplek gesitueerde omgeving. De migratie valt binnen het bestaande contract tussen de opdrachtgever en KPN Werkplek en wordt in gezamenlijkheid met KPN Werkplek opgepakt.
Nog belangrijker dan het realiseren van de voor de werkplekken benodigde technische inrichting, is de daadwerkelijke, duurzame adoptie van de Modern Workplace. Het bewerkstelligen van deze adoptie maakt daarom nadrukkelijk deel uit van dit project en daarmee van de opdracht.
Het gevraagde resultaat van de opdracht is daarom:
“De volledige organisatie maakt aantoonbaar naar tevredenheid, efficiënt en duurzaam gebruik van de Modern Workplace inclusief de door Microsoft 365 geboden functionaliteit.”

Jouw werkzaamheden:

  • Je geeft als projectleider uitvoering aan het projectplan Modernisering digitale moderne werkplek (Modern Workplace)
  • Je denkt mee over de stappen die volgen op de implementatie van de Modern Workplace, zoals doorontwikkeling daarvan inclusief het verder uitbouwen van het uitnutten van Microsoft 365.

Wat neem jij mee?

  • Relevant HBO diploma
  • Aantoonbare werkervaring als projectleider op het gebied van het realiseren van een Modern Workplace (geef één voorbeeld aan in cv)
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Projectleider
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als Projectleider migratie naar Modern Workplace
  • Ervaring met het leiden van een adoptietraject Microsoft 365
  • Ervaring met het leiden van werkplek projecten waarbij KPN Werkplek de leverancier was van de werkplek

Wat moet je nog meer weten?

De deze opdracht voor 24 – 32 uur per week start per z.s.m. en is voor 12 maanden met optie tot verlenging van 3 x 3 maanden.

BYOD (bring your own device): voor deze opdracht moet je gebruik maken van eigen laptop en mobiel

Invulling kan op basis van detachering of freelance. Het maximum uurtarief bij freelance bedraagt €85 incl. reis -en onkosten en excl. BTW

De gesprekken bij de opdrachtgever worden gepland in overleg met de geselecteerde kandidaten naar verwachting op maandag 14 oktober 2024

Zoeken wij jou? Stuur dan uiterlijk 8 oktober jouw CV en korte motivatie naar marielle@gewoonhenk.nl

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden