Utrecht: UX Ontwerper/Designer

Heb jij al minimaal een jaar werkervaring met Service & UX design en ben jij per 1 november a.s beschikbaar voor 36 uur per week en op zoek naar een tijdelijke baan om mooie ervaring in op te doen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen? 

Het projectteam, waar de resource onderdeel van is, valt onder de Dienst IV, onder verantwoordelijkheid van de transitiemanager waaraan ook wordt gerapporteerd. Ontwerpen van gebruiksvriendelijke processen en interfaces met als doel om de strategische doelstellingen van de ‘IV waardeketens werkstroom’ van het programma “IV in het hart van de politie” te ontwerpen en operationaliseren.De Politie heeft programma “IV in het hart van de politie” gestart waarin drie veranderopgaven samenkomen: 1. in werking brengen IV waardeketens, 2. Professionaliseren Portfoliomanagement en 3. Versterken van de Architectuurfunctie.De uitvraag “Voorbereiding en beproeven van de aanpak voor het inrichten van IV waardeketens” richt zich op de opgave inrichten IV waardeketens. Deze heeft tot doel: De executiekracht en impact van de IV-functie vergroten met het inrichten van Waardeketens, zodat er sneller en beter waarde geleverd kan worden aan de Operatie.

De werkzaamheden:

  • Het ontwerpen, implementeren, evalueren en verbeteren van concepten, prototypes en eindproducten die aansluiten bij de gestelde eisen en verwachtingen om de visie en strategie te realiseren
  • Het communiceren met medewerkers en andere stakeholders over ontwerpconcepten en -resultaten

Wat neem jij mee?

  • Relevant HBO diploma (design, technologie of communicatie)
  • Minimaal 1 jaar recente en aantoonbare werkervaring met Service & UX design
  • Aantoonbare werkervaring met gebruikersonderzoek
  • Minimaal 1 jaar recente en aantoonbare werkervaring met het faciliteren en ontwikkelen van workshops
  • Aantoonbare werkervaring met ontwerpprincipes en ontwerptools
  • Aantoonbare ervaring in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke producten en/of diensten
  • Je bent een UX-design tool expert (b.v. Figma)
  • Wens: aantoonbare werkervaring binnen de (Semi-)/overheid en/of Politie

Aanvullende informatie

Deze functie is alleen geschikt voor detachering, Freelance of doorlenen is niet mogelijk. 

Beoogde startdatum is 1 november en de looptijd is in ieder geval 1 jaar en het betreft een fulltime baan voor 36 uur per week. Optie tot verlenging: 2 x 12 maanden.

Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Het maximum salaris bedraagt €5.500 bruto per maand op basis van 36 uur per week. 

Ben jij toe aan je volgende stap als UX / Service designer? Stuur dan uiterlijk 25 september 10:00 jouw CV en motivatie naar marielle@gewoonhenk.nl 

 

 

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden