Amersfoort: DTP-er/Grafisch Vormgever

Ben jij een Pietje Precies, heb jij al wat ervaring als DTP-er en wil je graag deel uitmaken van een enthousiast en hecht team? Dan zoeken wij jou voor deze vaste baan!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag bij een no-nonsense organisatie, die al jarenlang mooie dingen maakt voor een diversiteit aan nationale en internationale opdrachtgevers en merken. In het hardwerkende en hechte team kun jij je scherpe oog goed inzetten en werken aan mooie projecten. Je kan denken aan displays voor de retail, bannersets, magazines, drukwerk en eigenlijk alle offline communicatie die je kan bedenken. Maar ook de vormgeving van verpakkingen, websites en huisstijlen mag je oppakken. Gedurende de opdracht ben je zelf contactpersoon voor de opdrachtgever als het gaat om het verloop van het ontwerp, feedback en opleveren. Als je daarnaast de junior collega’s nog wat van jouw kennis en kunde over kan dragen zou dat mooi zijn.

Wat neem jij mee?

  • Relevante MBO opleiding
  • Aanpakkersmentaliteit en je kan goed omgaan met deadlines
  • Je kan tijdens het werken aan verschillende projecten goed het overzicht bewaren
  • Gedurende het ontwerp/opmaak proces ben jij direct in contact met de opdrachtgevers dus een klantgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden zijn onontbeerlijk
  • Adobe CC kent geen geheimen meer voor je
  • Je hebt ervaring met POS materialen
  • Zeer sterke DTP kwaliteiten en je bent niet eerder tevreden dan wanneer elke pixel klopt en alles er superstrak uitzie.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Ben jij op zoek naar een enthousiaste organisatie waarin je voor lange tijd je DTP kwaliteiten in kan zetten? Dan zoeken wij jou voor deze mooie vaste baan!

Bemiddeling is op basis van Werving & Selectie dus je treedt direct na onze bemiddeling in dienst van de opdrachtgever. Het betreft een functie voor 40 uur per week (iets minder uren is bespreekbaar, maar de voorkeur gaat uit naar een fulltime invulling)

Interesse? Stuur dan zo snel mogelijk je CV en portfolio naar reactie@gewoonhenk.nl

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden