Zoetermeer: Medior Marketing & Communicatieadviseur

Ben jij een creatieve denker en doener en heb je al een paar jaar marketing en communicatie ervaring, bij voorkeur binnen de overheid of semi-overheid? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als Medior Marketing & Communicatieadviseur bij Bureau Citymarketing  sta jij in het hart van de campagnes en projecten. Jij bent dé verbindende factor tussen Bureau Citymarketing en haar creatieve partners, zoals webdesigners, fotografen, videografen en marketingbureaus. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Of het nu gaat om het organiseren van pakkende buitenreclames, het uitdenken van een spetterende social mediacontentstrategie of het projectmanagement van de meest uiteenlopende campagnes. Jij houdt de touwtjes in handen.

Hoe ziet het team eruit?

Het bureau is de marketingmotor van de stad. Met passie en creativiteit zetten zij Zoetermeer op de kaart en zorgen ze ervoor dat bewoners, bezoekers, studenten en bedrijven zich hier thuis voelen. Samen met diverse partners, binnen en buiten de gemeente, maken zij van Zoetermeer een aantrekkelijke plek. Het team bestaat uit drie enthousiaste vrouwen: 2 junior marketing communicatieadviseurs en 1 senior marketing communicatieadviseur. Samen werkt het team hard, maar hebben ze ook veel lol en ontdekken graag de leukste plekjes van de stad.

Wat neem jij mee?

Jij bent een creatieve denker en een doener in één. Met een aantal jaren ervaring in marketing en communicatie ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je carrière. Je blinkt uit in het ontwikkelen van heldere communicatiestrategieën en het efficiënt managen van uiteenlopende projecten. Je hebt een analytische kant en vertaalt data en statistieken naar doeltreffende marketingplannen en gerichte campagnes. Plannen maken, coördineren en samenwerken zijn voor jou vanzelfsprekend. Jouw oog voor detail zorgt ervoor dat elke campagne een succes wordt. En, het allerbelangrijkste: je hebt een passie voor Zoetermeer en je ziet het als jouw missie om de stad te laten stralen.

Wat zien wij graag aantoonbaar in jouw CV terug?

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als adviseur in marketing en communicatie
  • Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met contentstrategieën, mediaplanning en projectmanagement
  • Aantoonbare werkervaring met citymarketing
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als adviseur marketing en communicatie bij de semi-overheid
  • Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met het adviseren op minimaal 3 verschillende projecten/ campagnes die gelijktijdig verliepen
  • Bij voorkeur een HBO diploma Communicatie / Marketing
  • Vanzelfsprekend heb jij een passie voor Zoetermeer

Wat moet je nog meer weten? 

Deze functie voor 32-36 uur per week start per zo spoedig mogelijk en is voor in ieder geval 3 maanden, met optie tot verlenging van 2 x 3 maanden.

Bijzonderheden: naast je CV ontvangt de opdrachtgever ook een door jouw geschreven motivatie

De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op donderdag 5 september 2024 van 15:00 uur tot 17:30 uur (alvast handig voor in je agenda)

Invulling kan op basis van detachering via onze payrol, of freelance. Het betreft echt een medior rol met bijbehorend maximum tarief (indicatie: €60/€70 incl. reis- en onkosten en excl. BTW)

Enthousiast? Stuur dan uiterlijk 26 augustus jouw CV en motivatie naar marielle@gewoonhenk.nl

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden