Rotterdam: Communicatieadviseurs

Voel jij je thuis in een grote organisatie en heb je ervaring binnen een politiek/bestuurlijke omgeving als Communicatieadviseur? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze 2 posities in Rotterdam!

Wat ga je doen?

Als communicatieadviseur ben je de oren en ogen van deze opdrachtgever. Je weet wat er in de buitenwereld speelt én wat nodig is om de ambities van de organisatie waar te maken. Je zorgt dan ook niet alleen voor het goede advies, de juiste communicatiemiddelen, maar hebt ook een rol in besluitvormingsprocessen. Je adviseert bijvoorbeeld jouw interne klanten hoe de strategie en jaarplannen concreet te vertalen voor de relevante in- en externe stakeholders. Je bent adviseur voor verschillende managers en (regio)directeuren. Je helpt hen bij het realiseren van hun doelstellingen. Natuurlijk in lijn met de organisatie strategie. Jij onderzoekt, analyseert, herkent de vraag achter de vraag en stemt daar je communicatiebeleid en de benodigde middelen op af. Soms alleen, maar vaak ook met de senior communicatieadviseur en de communicatiespecialisten van de afdeling, waarmee je samenwerkt aan zogenaamde redactietafels. Wij zijn op zoek naar 2 tijdelijke collega’s, voorafgaand aan vaste invulling. Deta-vast behoort ook tot de mogelijkheden (na tijdelijke inhuur via onze payrol kun je in dienst treden bij de opdrachtgever) en is een pré.

Wat neem jij mee?

Jij bent ervaren in het communicatieambacht. Je weet van aanpakken en stroopt graag je mouwen op om de plannen niet alleen te bedenken maar ook uit te voeren. Uiteraard ben je communicatief sterk. Zo schrijf je toegankelijk. Maar heb je ook een goed ontwikkelde antenne voor wat er binnen en buiten de organisatie speelt. Je ziet mogelijkheden om veranderingen en verbeteringen in de praktijk te brengen een verbinder en bovendien goed in het houden van overzicht, de grote lijnen zien en verbanden leggen waar dat jou en onze organisatie verder brengt

  • Relevant HBO diploma
  • Minimaal 5 jaar recente ervaring als Communicatieadviseur en je voelt je thuis binnen grote organisaties en politiek/bestuurlijke omgevingen
  • Kennis van en ervaring in financiële verslaglegging is een pré (een van de posities)
  • Pre: je hebt een voorkeur voor deta-vast

Wat moet je nog meer weten?

Het betreffen dus 2 open posities.

Startdatum: 26 augustus a.s. voor 36 uur per week, tijdelijk invulling loopt tot 31-1-2025

Je werkt ongeveer de helft van de tijd op het kantoor in Rotterdam; de plek waar jij je collega’s ontmoet. Met een centrale ligging en een prachtig uitzicht over Rotterdam. De andere helft van de tijd werk je thuis. Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgen zij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek. Je gaat werken bij de afdeling Communicatie. De afdeling heeft 29 collega’s en je werkt direct samen de andere elf communicatieadviseurs binnen het adviseursteam. Daarnaast heb je nauw contact met de trafficmanagers en de communicatiespecialisten.

Salarisindicatie  (afhankelijk van kennis en kunde) € 4765,18 –  € 6648,49 bruto per maand

Eventuele intakegesprekken bij de opdrachtgever zullen plaatsvinden in de week van 19 augustus

Zoeken wij jou? Stuur dan uiterlijk 8 augustus 10:00 uur jouw CV en motivatie naar marielle@gewoonhenk.nl

Mis nooit meer een opdracht

We sturen je geen spam! Je kan je op elk moment afmelden