Utrecht:
UX designer

Voor een klant in Utrecht ben in opzoek naar een med./snr. UX designer voor een periode van minimaal 12 maanden voor 32 uur per week.
Deze positie is niet geschikt voor freelancers

Profiel:

Als UX Designer ben je als geen ander in staat om de klantvraag helder te krijgen door samen met de opdrachtgever na te denken over zijn wensen en eisen. Je bent in staat om in een vroeg stadium eventuele problemen te constateren en kan daardoor op tijd bijsturen. Hierdoor kan je een concrete oplossing ontwerpen met een betere beleving en efficiënter gebruik van de applicatie(s). Je organiseert en leidt workshops, onderzoekt workflows en de eisen en wensen die aan applicatie(s) worden gesteld, maakt interactieve
prototypes, ontwerpt creatieve oplossingen en test deze met de eindgebruikers.

Als UX Designer combineer je de gebruikerswensen met de nieuwste beschikbare technologieën (voor zover die passen binnen de kaders gesteld door Defensie), de juiste business drivers en de context waarin de applicati(s) gebruikt gaat(n) worden. Hiermee creëer je een toegevoegde waarde aan de interfaces voor de (web)applicatie(s).

Je stelt de behoefte van de eindgebruiker centraal. Je stelt hierbij passende UXD documentatie samen, waarbij steeds voor ogen wordt gehouden datgene op te leveren waar op dat moment behoefte aan is en het beste de requirements van de klant weergeeft. De werkzaamheden vinden plaats binnen een Agile omgeving en je maakt als UX Designer dan ook deel uit van een multidisciplinair scrumteam. 

Eisen:

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring als UX designer in complexe IT projecten (>1 mln Euro).    
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met Procesverbetering en Identificeren van behoeften.Minimaal afgeronde HBO opleiding    
  • Opleiding op HBO niveau (waaronder Bachelor of Master afstudeerrichting) op het gebied van Interaction Design of User Experience.    
  • Beheersing Nederlandse taal niveau moedertaal. Dit wordt getoetst in het toelichtend gesprek.    

De positie is gesloten

Reacties zonder CV en portfolio worden niet verwerkt.