Den Haag:
Interaction Ontwerper

Voor een klant in Den Haag ben ik op zoek naar een Freelance Interaction designer voor een periode van minimaal 8 maanden voor 36 uur per week.

Ik zoek een ervaren Interaction Designer, met affiniteit met en vaardigheden in visual design, die bijdraagt aan de realisatie van nieuwe releases en de doorontwikkeling van diverse producten, zoals DigiD, Machtigen, Mijnoverheid en stelselvoorzieningen.

De Interaction Designer werkt nauw samen met de productowners, UX-researcher, functioneel ontwerpers en diverse interne stakeholders om te komen tot gewenste aanpassingen aan de producten/diensten. 
De werkzaamheden van de Interaction Designer zullen onder andere bestaan uit: 

  • Het vertalen of verbeteren van processen naar een effectief interactie ontwerp. 
  • Vanuit interactie ontwerp expertise en gebruikersperspectief bijdragen aan analyses en verbeter voorstellen. 
  • Helpen bij het aanscherpen en verbeteren van functioneel ontwerpen en schermdesigns, op basis van begrip van gedrag van eindgebruikers en toetsing bij eindgebruikers. 
  • Realiseren van clickable demo’s, interactieve wireframes /mock-ups, zodat snel en vroegtijdig concepten en ideeën kunnen worden gevisualiseerd en getoetst kunnen worden met eindgebruikers. 
  • Formuleren van verbeter voorstellen gericht op gebruikersgemak, toegankelijkheid, gepercipieerde veiligheid. Inbrengen van nieuwe mogelijkheden en technieken. 
  • Uitdragen van visie mbt User experienced georiënteerd werken en een rol in het integreren van deze visie binnen de afdeling en het ontwikkelproces.

De positie is gesloten

Reacties zonder portfolio worden niet verwerkt